Doorgaan naar hoofdcontent

Kamperen

 Goed dat ik altijd onze campingtafel bewaard heb, ik denk dat het ding ondertussen veertig jaar oud is. Hij doet nu al een week of twee dienst als eettafel omdat we onze grote tafel verkocht hebben, die laatste zou echt niet meer in een appartement gepast hebben. Ook de stoelen die er bij stonden evenals nog wat andere zaken zijn verkocht, allemaal via marktplaats. Je krijgt er de hoofdprijs niet voor maar ik wil het ook niet opslaan als ik nu al zeker weet dat het niet meer gebruikt gaat worden.

Langzaam begint de verhuizing serieus te worden. De linnenkast gaat naar de opslag en het oude kastje ervoor gaat naar onze dochter. Ik kocht het toen ik van haar in verwachting was, 44 jaar geleden en het diende in het begin als commode. Leuk dat zij het wel wil hebben voor op een slaapkamer, anders had ik het weg moeten doen en dat zou toch een beetje pijn hebben gedaan. 

Reacties

Ineke zei…
Elk nadeel heb se voordeel...….
En wat een mooi kastje komt er bij Floor te staan.
Jammer dat jullie nog niet naar Frankrijk kunnen gaan. Dat wordt dus even behelpen maar dat zal, jullie kennende, best wel lukken. Sterkte met de allerlaatste loodjes.
Marthy zei…
Ja Ien, wij hadden het ook graag anders gezien maar wie niet. We slaan ons met zijn allen er door!!
Onliemie zei…
Super mooi kastje. Inderdaad fijn dat je dochter het wil. Ik lees dat jullie in Nederland naar een appartement zullen trekken. Ik denk dat jullie Frankrijkperiodes (wanneer het weer mag) extra lang gaan worden zodat je lekker lang in de tuin kan werken.;-) Hopelijk gaat de notaris nog wel door over een week? Hier kan dat allemaal niet meer en zoals het er uitziet, zitten we niet tot na de paasvakantie maar tot een flink stuk in mei in lockdown. Frankrijk zal nog niet voor direct zijn, vrees ik. Maar in zo'n bange periode zit je toch het liefst dicht bij je familie hé.
Mooie campingtafel trouwens en een handige! Met verstelbare pootjes. Daar letten wij altijd op. :-)
Bertiebo zei…
Oh ja , dat is zo herkenbaar. Ik ben ook altijd blij als mijn dochter iets wil hebben, dst het niet weg hoeft
Mooi oranje, die tafel, dat zie ik graag 😀
Leuk, dat je de oude commode daar weer tegen gaat komen. Helemaal weg is zo definitief.
Marthy zei…
Ja, met dit kastje had ik moeite gehad, gek want met wat er verder is weggegaan totaal niet.
Marthy zei…
Maar dat appartement hebben we nog niet, Kris. Maar dat komt op de een of andere manier wel goed.
Marthy zei…
Ja, ik betrap me erop dat ik verschillende dingen toch bewaard heb met het idee dat de kinderen dat nog wel willen hebben.
Marthy zei…
Die campingtafel was beslist niet goedkoop maar het is een ideaal ding. Ik gebruik hem vaak nog met verjaardagen als extra tafel, heb er een leuk rond kleed voor.
Marthy zei…
Op de foto komt het niet helemaal goed tot zijn recht maar hij is echt knal oranje, Inge.
KnutzEls zei…
Fijn dat het kastje een leuke bestemming heeft. En verder is het niet anders, jullie zullen nog even moeten improviseren. Dat lukt jullie wel.
Petra1945 zei…
Marthy, waar willen jullie naar toe? Een appartement dus, maar wáár -- ben je al serieus aan het zoeken en kan dat, nu met die "sociale afstand"?
Zo komt het kastje weer bij degene waar het ook voor gekocht is/was. Heel leuk.
Ik denk, dat ik ook daarom nog bepaalde dingen bewaar....
Marthy zei…
Petra, we willen in Stolwijk blijven. Hier hebben we twee kinderen wonen en twee kleinkinderen, we gaan hier niet vandaan. Maar aangezien Stolwijk een klein dorp is en niet gezegend met veel appartementen zullen we moeten wachten tot er zich iets voor doet. En er zijn nog vele wachtende voor ons.....
Marthy zei…
Zeker weten, Els.
Emie zei…
Ik vind het stijlvol kamperen! Er is altijd wel een manier om het gezellig te maken want we gaan natuurlijk niet met het bord op schoot zitten eten.
Marthy zei…
Nee, dan doen wij niet. Ik leg zelfs nog keurig placemats neer want het leuke tafelkleed was al ingepakt.
Sjoerd zei…
Ik hoop voor iedereen dat deze ellende snel over is.
Bill zei…
That's a nice table and very convenient to use. It looks fantastic for its age.
Glad your daughter will give a home to the cupboard, it will come in handy.
Have a nice evening and weekend.
In de weer zei…
Ik merk wel Marthy dat jij ook positief bent, jullie kunnen nu even niet weg, maar er zijn ergere dingen, véél ergere.
Marthy zei…
Zo denken wij er ook over, Toos. Ik had liever over een week naar Frankrijk vertrokken en daar lekker aan de slag gegaan in mijn tuin. Maar dat zal niet gaan en wat je zegt, er zijn ergere dingen.