Doorgaan naar hoofdcontent

Hangen

Wij hebben drie rugzakken en die worden alle drie regelmatig gebruikt. Ik vond het zonde om daarmee een hele plank in te ruimen dus ze werden opgehangen, Boven aan de muren is ruimte genoeg, je kan ze er zo afwippen en anders pak je een krukje. De derde rugzak hangt om de hoek en daar kon de wasmand nog makkelijk bij. Van die gewone goedkopen haken bij de bouwmarkt gekocht en Mart wilde dit karweitje vanmiddag wel even doen.

Je kan eigenlijk wel zeggen dat ik een hakenmens ben. Ook in ons vorige huis waar zoveel meer ruimte was liet ik Mart overal haken aanbrengen waar van alles aan kwam te hangen. En ook in ons vorige huis hingen mijn handtassen in de meterkast, haha. Dat is echt een prima plek voor handtassen, in de hal vlakbij de voordeur.  

Er kon in deze deuren niet geboord worden volgens mijn mannen dus ik gebruikte plakhaakjes, Dit klusje deed ik zelf en ik heb zelfs nog netjes uitgemeten waar de haakjes moesten komen en die plek schoongemaakt met wasbenzine. Instructies van zoon Bas.

Reacties

Emie zei…
Wat ben je toch lekker georganiseerd. Ik ben ook een haakjes mens en ook mijn tassen...ach je begrijpt het wel!
KnutzEls zei…
Hier ook veel haken. Aan de droger, plakhaken voor de fijnwas en sokken. Handig toch?!
Bertiebo zei…
Hier ook, vooral voor tassen. Ook sieraden hangen
Heerlijk alles organiseren, ik hou er ook van!!
miekequilt zei…
Daar zou ik nou nooit aan denken. Lekker handig zo. Jou overkomt vast niet, wat hier gebeurt, onze rugzakken zijn kwijt. We hoopten dat ze in de caravan zouden liggen, maar helaas... Nu maar weer verder gaan zoeken en dan misschien ook maar aan haken hangen?!
Marthy zei…
Ja, voor die sieraden had ik in het vorige huis van die handige rekjes van Ikea. Eens kijken of ze die daar nog hebben.
Sjoerd zei…
Haha, gelukkig spaart mijn vrouw geen tassen...
Marlou zei…
Lekker praktisch!
Griemmank zei…
Ja, die haken zijn erg handig. Mijn kettingen - het zijn er nogal veel - hangen aan de binnenkant van een kastdeur. Heb zelf alleen nog maar een rugtas, die bij niet-gebruik naast mijn stoel staat, en ook nog een zwart tasje voor ontzettend deftige gelegenheden. Ik heb een boodschappentas in de auto liggen en twee opvouwbare kratjes. That's it. De rest is weg-geontspuld :-)
Marthy zei…
Ja, die tasjes, zucht...die heb ik al zo lang, ik kan er nog geen afscheid van nemen en soms gebruik ik er nog eentje. Ach, ze hangen daar niet in de weg.
Ik ben wel georganiseerd maar heb weinig haakjes, ook weinig tassen trouwens