Doorgaan naar hoofdcontent

Jarige Saar

Zeven jaar werd ze gisteren, onze kleindochter Saar. Jarig zijn in Corona tijd valt niet mee voor een meisje van die leeftijd maar je hoorde haar niet klagen. Er waren verschillende mensen aan de deur geweest met felicitaties en een kadootje. 's Morgens waren andere opa en oma op bezoek geweest en wat later in de middag kwamen wij om de jarige te feliciteren en het feestmaal te nuttigen. Ze had lasagne gekozen.

Ze liep trots te paraderen in haar Elsa jurk die ze van de andere opa en oma had gehad, De feestmuts had haar moeder gemaakt want na groep drie doet de juffrouw dat niet meer, legde ze me uit.

Er waren natuurlijk slingers, ballonnen en gebak en vanmiddag komen er een broer en zus, vriendjes van Luuk en Saar. Daar gaan ze een slaapfeestje mee houden op de zolder van de garage die aan het huis vastzit.

Ze kreeg van haar oom en tante en van ons een ziekenhuis van Lego en dat was haar allermooiste kado zei ze wel tien keer. Ze ging meteen aan de slag en had geen hulp nodig, ze speelt veel met Lego. Na het eten kregen we een voorstelling. Ze speelt dan een verhaal van een jongen die zijn been brak en daarvoor moest de ambulance komen. Die jongen ging natuurlijk naar het ziekenhuis enz enz. Ze leeft zich helemaal in, leuk om te zien. Ze kan echt heel goed spelen en steekt hele verhalen af als ze in haar eentje bezig is.

Reacties

miekequilt zei…
Gefeliciteerd. Wat groot is ze. Een heerlijk grietje, denk ik.
Emie zei…
Wat een lekker grietje! Gefeliciteerd met haar.
Sjoerd zei…
Proficiat Saar... Die gaat straks de gezondheidszorg in.
Marthy zei…
De wereld ligt nog open voor haar, wie weet.
Van harte! Ze wordt al echt groot!
KnutzEls zei…
Gefeliciteerd Saar en natuurlijk oma en opa ook. Je ziet haar groeien door alle foto's hren.
Bertiebo zei…
Gefeliciteerd met Saar. Wat is ze al groot hè
Gefeliciteerd met jullie kleindochter. En fantasie is een groot goed.
Gefeliciteerd met jullie prachtige kleindochter!
In de weer zei…
Van harte proficiat met jullie fantasie volle kleindochter.
Marthy zei…
Dat denk ik ook altijd als ik haar zo in haar eigen wereldje zie spelen.
Ger zei…
Alles is anders dan anders, maar zo te zien en te lezen heeft Saar toch wel een leuke verjaardag gehad aan haar snoetje te zien.
Hartelijk proficiat met verjaardag van jullie mooie kleindochter.
Gefeliciteerd met je grote kleine meid! Die Elsa-jurk staat haar geweldig. Natuurlijk hoort er een feesthoed op je verjaardag. Wat wordt ze al groot...
Onliemie zei…
Veels en veels te laat maar alsnog felicitaties voor de verjaardag van Saar.