Doorgaan naar hoofdcontent

Liefhebbers genoeg

De vloer die in ons appartement lag vonden we te donker en na lang aarzelen hebben we een mooie lichte vloer gekozen. Gistermiddag is Mart begonnen met de vloer te lichten, het was gelukkig een kliksysteem. We konden wel zien dat een een goede kwaliteit vloer was dus gisteravond heb ik wat foto's op Marktplaats gezet  met de opmerking dat alles, ook de ondervloer, voor een heel klein prijsje weg mocht als men het zaterdagmiddag op kwam halen. Nou, dat was niet zo moeilijk, voor dat bedrag wat ik vroeg waren er liefhebbers genoeg.



De man waarmee ik de afspraak gemaakt had kwam samen met zijn dochter, beide uitgerust met handschoenen en een mondkapje. We konden gelukkig een groot formaat kar gebruiken van een buurman wat heel handig was om deze stapels weg te werken. De man had waterschade gehad in zijn huis, was niet verzekerd en heeft wel tien keer gezegd dat hij zo blij was met de vloer. 

Zo, nu kan Mart maandag beginnen met sausen.

Reacties

miekequilt zei…
Heerlijk, nu kunnen jullie aan de afwerking beginnen. Hopelijk duurt het niet ( al te) lang voor jullie hier echt kunnen gaan wonen.
Marthy zei…
Over anderhalve week wordt de vloer gelegd en dan kunnen we verhuizen, Mieke.
Emie zei…
Ik kan je voorstellen dat je een ander er blij mee hebt kunnen maken. Het begint nu echt op te schieten voor jullie. Heerlijk vooruitzicht!
Fijn, iedereen blij!
Bertiebo zei…
goed geregeld en weer eens stap voorwaarts
Lijkt mij zo'n fijn gevoel, dat de vloer goed terecht is gekomen. En groot gelijk dat je het direct aanpakt, nu is het appartement nog leeg.
Ton zei…
Hoi Marthy, Heerlijk als zoiets goeds als je vloer gewoon hergebruikt wordt. Nog beter wordt het als die ander er ook nog eens gemeend blij mee is. Lekker dat jullie nu verder kunnen. Met groetenTon
KnutzEls zei…
Goed geregeld. Iedereen blij.
Anoniem zei…
Mooi, de tip heeft gewerkt! ;-)
Marktplaats is super handig.
Zo fijn als je iemand er blij mee kunt maken.
Lies
Sjoerd zei…
Dat heb je mooi opgelost en degene die de vloer gehaald heeft is ook gelukkig...
Jan uit Perth zei…
Het mes snijdt aan twee kanten zo: goede oplossing, iedereen blij!
marga zei…
Wat fijn om dit te lezen. Twee mensen blij geweldig.
Groeten
Marga