Doorgaan naar hoofdcontent

Tafeltje

Tsja, ik heb weinig te melden deze weken, ons leven speelt zich af in een nagenoeg leeg appartement waar het een en ander gedaan wordt. Mart is klaar met de plafonds te sausen en gaat nu aan de muren beginnen. Ik heb heel veel kasten ingeruimd en bijna de hele keuken. De rest moet wachten tot er wat meubels uit de loods gaan en ik de rest van de dozen kan bereiken. Morgen komt zoon Bas wat installatiewerk doen.

Gisteren was ik in de bouwmarkt om wat planken en steunen te halen en in die zaken loop ik altijd even lekker te snuffelen. Ik hou van inrichten dus bouwmarkten hebben een grote aantrekkingskracht op mij. Vooral bij de Karwei zie je de leukste dingen, compleet ingerichte woon- en slaapkamers staan er tegenwoordig uitgestald. 

Mijn oog viel op dat ontzettend leuke tafeltje naast het bed maar ik kocht het niet. Stom want gisteravond wist ik opeens wel vier of vijf plekken in huis waar ik dat tafeltje neer kon zetten. Vanmorgen vroeg weer naar de Karwei gereden die gelukkig aan onze kant van de stad zit. Prijskaartje zat er niet aan, wel een artikelnummer dus een aardige jongen scande dat even voor me. '30 Euro mevrouw maar afgeprijsd naar 22,50'. Voor dat geld mocht dit leukerdje wel mee, wat voor plek het krijgt weet ik nog niet.

Reacties

KnutzEls zei…
Dat kan overal ye pas komen
Wat een leukerd, het bed vind ik trouwens ook geweldig!!
Emie zei…
Jeanette is me voor, ik had precies hetzelfde willen schrijven!
Sjoerd zei…
Ik zie dat al staan me een grote plant erop...
Marthy zei…
Wij voelen elkaar aan, Sjoerd.
miekequilt zei…
Wat een enig tafeltje. Komt altijd van pas.
Een leukerd, waar je altijd wel een plekje voor vindt.
anja zei…
Mooie boel, heb ik de hele dag naar deze opstelling gekeken op mijn werk, begint mijn weekend met precies hetzelfde! Haha, geeft niks hoor, we verkopen nu eenmaal hele leuke meubels!
Marthy zei…
Oh, jij werkt bij de Karwei. Jullie zijn echt een leuke bouwmarkt, mijn favoriete hoor Anja.
Vera zei…
Jaaaa, enig en inderdaad dat bed 😍😍 ook geweldig. De Karwei is ook mijn zaak