Doorgaan naar hoofdcontent

Verdeelde meningen

De meningen in ons gezin waren verdeeld over deze aanschaf die wij deden. Onze dochter vond het foeilelijk, de zonen waren wat milder gestemd. Maar dat komt misschien omdat zonen altijd wat toegefelijker zijn naar hun moeder.

Ik vind dit bureau in ieder geval prachtig en daar gaat het om. Ik was direct verliefd toen ik het op Marktplaats tegen kwam en de koop was snel gesloten.

Ik heb altijd al zo'n soort bureau willen hebben en nu is mijn wens vervuld. Al die laatjes en vakjes, geweldig toch. Ik hou er van om moderne meubels te combineren met antiek en wat oudere objecten. Aan sommige wat kleinere meubels ben ik zo gehecht, die heb ik echt niet weg gedaan.

Reacties

KnutzEls zei…
Als jij het mooi vindt en en er blij mee bent, prima toch!! Zelf zie ik het bij mij niet staan. Veel plezier er mee en nog veel gezellige blogjes ;-)
Judy zei…
O ja, prachtig! Ik hou ook van zo'n secretaire. Misschien omdat mijn oma er één had. En dan combineren met modern, is ook mijn smaak!
Emie zei…
O ja hoor, ik hou ( natuurlijk) ook van dit soort oude elementen in combinatie met moderne. Ik vind het een snoepie.
Anoniem zei…
Je vergeet nog de reactie van pa��. Floor
Anoniem zei…
Hij is mooi. Goed dat je jezelf verwend hebt.
Annelies zei…
Ik zie je hier wel zitten, hoor om je dagelijkse verhalen te maken!
Een wens vervuld, wat een goede aanschaf heb je gedaan. Oud, heel erg oud misschien, combineren met modern is vaak een hele geslaagde oplossing om een eigen huis en stijl te creeëren.
Anoniem zei…
Ha ha! Van je dochter moet je het maar hebben. Ik ben benieuwd want die pa wordt inderdaad niet genoemd.
Lies
Sjoerd zei…
Er is maar een mening die telt, en dat is wat jullie zelf mooi vinden.
Marthy zei…
Nou Lies, die had inderdaad in het begin zijn bedenkingen maar nu het bureau op zijn plek staat vind hij het ook mooi. Over het algemeen vind hij mijn smaak bepalend in huis. 'Jij bedenkt het, ik voer het uit ', is zijn stelregel.
Marthy zei…
Wijze woorden, Sjoerd.
Ger zei…
Mixen van eigentijds design in combinatie met antiek gaat heel goed,
geeft het interieur iets persoonlijks.
Zie dat model stoeltjes ook wel om een tafel uit de Willem 111 periode staan.

anja zei…
Ik vind het prachtig! Jullie vormen een mooi stel, je handige man die terecht het volste vertrouwen heeft in jouw goede smaak.
miekequilt zei…
Wat een enig bureautje. En die stoel past er prachtig bij. Het is vast heel leuk om nu eindelijk jullie appartement in te kunnen richten.
Ik vind hem geweldig maar dat wist je al! 😉
Griemmank zei…
Wat leuk als je wens kan worden vervuld. Het is zeer zeker een zeer elegant exemplaar.
Ageeth Mooij zei…
Ik snap je helemaal, al die lades en vakjes en helemaal voor jezelf!
Marthy zei…
Jij begrijpt het, Ageeth.
Lut en Luc zei…
ik kan je enkel maar groot gelijk geven met je aanschaf en het bureau komt ook zo mooi uit op je bleke houten vloer
Janet zei…
prachtig hoor, wij hebben ook een antiek bureau dat we al meer dan 30 jaar geleden hebben gekocht. We gaan volgend jaar kleiner wonen en het wordt nog spannend of het bureau mee kan.
Ik vind het een mooi bureau Marthy!
Onliemie zei…
Whow! Geweldig tof. Wij hebben die stoelen ook. De replicaversie uiteraard want de echte zijn met honden in huis een beetje te duur. Ik noem ze onze "protstoelen". Ze maken soms zo een geluid wanneer je er op neerploft. Vreselijk vind ik het. Misschien dat dat het verschil is met de echte. Onze straf om replica's te kopen? ;-)