Doorgaan naar hoofdcontent

Werkplek

Onze dochter en schoondochter hebben met het oog op een naderende winter waarin veel thuis gewerkt zal moeten worden besloten om een goede bureaustoel aan te schaffen en verder na te denken over hun werkplek.  De hele dag op een eetkamer stoel met een niet al te grote laptop voor je neus kan op den duur ergonomisch niet goed zijn.

Saar is hier naast haar moeder bezig met haar schoolwerk want haar sectie had vandaag een 'thuis' dag. Op de kop van de tafel werkt onze zoon met zijn laptop.  Wat een geluk dat dit gezin nog een afgescheiden zitkamer heeft en een grote keuken waar ze kunnen eten. 

Onze dochter heeft al gezegd dat ze op de verdieping waar wij nu nog wonen een riante werkkamer gaat inrichten. 

Verstandige vrouwen die inzien dat je mee zal moeten gaan met de tijd, ook al is dat dan Corona tijd.

Reacties

Emie zei…
Hele verstandige vrouwen in jouw familie! Van wie zouden ze het hebben?
Sjoerd zei…
Wij hebben hier in de woonkamer al jaren drie vaste werplekken volledig ingericht.. Niet dat het voordien echt nodig was, hooguit voor mij voor ik met pensioen was. Maar gewoon omdat mijn zoon, vrouw en ik veel achter het beeldscherm zitten. En dat komt goed uit nu mijn vrouw vast thuis werkt.
Bertiebo zei…
Ja verstandig. Het gaat nog lang duren
Zo zal het in veel huishoudens gaan.
Zelf werk ik altijd met de laptop op de leuning van mijn stoel. Bevalt prima, al jarenlang.
miekequilt zei…
Fijn om zo'n goede werkplek te hebben. En ik zie boven tafel de hele grote glazen potten als lamp. Ik had ze al eens op je blog gezien en vind ze nog steeds geweldig leuk.
Fijn weekend.
Ageeth Mooij zei…
Fijn dat de ruimte en benodigdheden er zijn!
JanetW zei…
De fysiotherapeuten hebben het momenteel druk met mensen die nek en schouderklachten hebben door het thuiswerken. Aan het begin van de crisis hebben wij van onze werkgever 250 euro gekregen om te besteden aan een bureaustoel of een computerscherm. Ik heb toen gelijk een goede bureaustoel gekocht van dat geld.