Aan tafel

Dit ontzettend leuke restaurantje in een stille vallei aan de andere kant van de rivier de Baume ontdekten we verleden jaar omstreeks deze tijd en we hebben er toen zo lekker zitten eten dat we er in september met vriendinnen Maria en Liesbeth op onze vijftigjarige huwelijksverjaardag weer zijn gaan eten. In ons gezin houden we van tafelen, zelfs onze kleinkinderen vinden eten belangrijk. Behalve het eten speelt ook de ambiance en de bediening een rol in onze beoordeling van een restaurant. Nou, dat is hier dik in orde. 

Mijn zus en zwager zitten al een paar weken op hun vaste  camping in Ruoms en op dit moment is hun zoon met vriendin daar ook. Toen neef Krijn hoorde van onze plannen om te gaan fietsen en daarbij ook op een leuk adres te gaan eten wilde hij en zijn ouders graag aansluiten en zo komt het dat wij hier met zijn zessen zitten. We gingen om half een aan tafel en stapten om half vier op. Het was weer genieten!!

Reacties

Emie zei…
Wat een beeldschone plek en wat een weelde om zo een middag door te kunnen Brengen!
Judy zei…
Heerlijk zo met zijn allen!
Anoniem zei…
Hi Marthy, dat ziet er heerlijk uit. Binnenkort vertrekken we weer naar ons huis in de Ardèche, 3 km van Ruoms.ik ben benieuwd naar het adres van dit restaurant.
Anoniem zei…
Wat een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten. Miekequilt
Bertiebo zei…
Zo zomers ziet het er uit!
Sjoerd zei…
Een goede bediening hoort er inderdaad wel bij. Heerlijk genieten daar, het straalt er vanaf.
KnutzEls zei…
Prima te vertoeven daar.
Lies zei…
Levensgenieters! En gelijk hebben jullie!
Lie(f)s.
Mooi plekje en wat een mooie foto van jullie zo samen!
Dit is Genieten met een grote G, Ziet er superleuk uit, dat restaurant.
bemar zei…
Gezellig plaatje!