Doorgaan naar hoofdcontent

Steen en stent er uit

Het gaat goed met me, bedankt voor alle lieve belangstelling. De operatie stelde niet zoveel voor, het nam een klein uurtje in beslag. Ik verwachtte een kijkoperatie maar ze zijn van onderuit gegaan via de plasbuis en de blaas en dat is een stuk minder belastend. Steen er uit en de stent weggehaald. Wat een opluchting, ik kan na driekwart jaar weer zonder pijn plassen. Het kleine steentje in de nier is blijven zitten, dat zou teveel beschadiging van de nier opleveren maar die plas ik volgens hen wel een keer uit.

Ik voelde me direct kiplekker toen ik bijkwam uit de narcose en dat is tot op dit moment niet veranderd. Ik ga hier nog een paar dagen van kinderen en kleinkinderen genieten en dan zondag weer op weg naar de Ardèche.

Met Saar en Luuk heb ik afgesproken om zaterdagmiddag een rondje kermis te gaan doen. De Pinksterkermis in Stolwijk is tot in de verre omtrek bekend en al heel oud. In de nacht van 11 op 12 maart 1866 brandde de Kruiskerk in Stolwijk af. Toen de nieuwe kerk weer was opgebouwd werd deze feestelijk ingewijd. Van heinde en verre stroomde men toe om het inwijdingsfeest bij te wonen en zo ontstond de kermis. Hier nog een leuk stukje over het ontstaan van de kermis.

En omdat de kermis op het Dorpsplein wordt gehouden, een andere plek is ondenkbaar, moet de wekelijkse warenmarkt verhuizen naar het parkeerterrein bij ons aan de overkant. Mijn bloemenman Piet was de eerste die zijn handel neerzette vanmorgen vroeg, vanaf mijn balkon kan ik dat allemaal gadeslaan en fotograferen.

Reacties

Bertiebo zei…
Heerlijk, Marthy. Hartstikke fijn voor je!
miekequilt zei…
SUPER Marthy. Wat een opluchting dat alles goed is gegaan. En wat een gezellige drukte voor de deur.
Goed om te horen! En nu dan volop genieten!
Anoniem zei…
Wat fijn! Goed bericht. Geniet dus lekker.
Anoniem zei…
Wegen van Google zijn onbegrijpelijk, nu ben ik ineens "anoniem". ;-) Groetjes van Knutzels
Judy zei…
Wat fijn, Marthy!
In de weer zei…
Wat is dat fijn voor jullie Marthy, want Mart zal ook wel in spanning hebben gezeten. Nu genieten van kinderen, kleinkinderen en kermis. Ben blij voor je.
willy zei…
dat is pas goed nieuws Marthy

prettige dag
Anoniem zei…
Wat ben je toch een stoere dame maar niet te hard van stapel in Fr.!
Margreet
Emie zei…
Je laat je toch wel een beetje verwennen door de kinderen, hè? Fijn dat je weer van die narigheid verlost bent.
Janny zei…
Blij om te horen dat het goed gaat, die steen komt er vast wel een keer uit.
Anoniem zei…
Dat heb je lekker weer achter de rug en fijn dat alles zo goed is gegaan. En ook lekker geen klachten van de narcose. Geniet nog maar even van het Stolwijkse leven en voor zondag weer een goede terugreis gewenst. Parijs moet nu een eitje voor je zijn, hè! Lieve groet, Annelies
Super goed om te horen. Fijne dagen met kinderen en kleinkinderen.
Elizabeth zei…
Fijn dat het zo goed is gegaan. En als je al weer zin hebt in een rondje kermis, nou dan moet je je toch wel goed voelen...
Anoniem zei…
Hoi Marthy, Goede berichten. Fijn voor je dat het allemaal achter de rug is. Met groetenTon
Sjoerd zei…
Heel fijn om te horen dat alles goed is gegaan, ik wens je nog een paar fijne dagen met de familie.
Jan uit Perth zei…
Nou, da's goed nieuws, Marthy! We zijn heel blij voor jou!
Anoniem zei…
Fijn Marthy! Gr, Inge