Doorgaan naar hoofdcontent

Ruimte

Ondanks de Corona crisis gaat voor veel mensen het het normale leven gewoon door. De boer hier op de voorgrond blijft echt niet binnen zitten. Hij krijgt tijdens het wilgen knotten nu hulp van een zoon en kleinzonen die in het normale leven hele andere dingen doen.

We maakten een flinke wandeling door de polder, het is er stil op de weidevogels na.
We kwamen in anderhalf uur één wandelaar tegen.

Herstel, en twee paarden met hun berijdsters.

We realiseren ons dat we blij mogen zijn dat we in een dorp wonen met veel ruimte eromheen. Grote polders met voet- en wandelpaden waar je ongestoord kan wandelen of fietsen zonder veel mensen tegen te komen.


 Rondom de boerderijen is volop het voorjaar te zien.

Altijd mooi, een zwanenechtpaar. Prachtig toch dat zij hun hele volwassen leven bij elkaar blijven, dat kan wel zo'n twintig jaar duren.

Reacties

Bertiebo zei…
Ja wij zijn ons er ook van bewust hoe bevoorrecht we zijn
Sjoerd zei…
Hier in het zuiden hebben ze een compleet recreatiegebied afgesloten, de Wilhelminaberg. De mensen willen gewoon niet luisteren.
Emie zei…
Heerlijk, mooie blauwe luchten en een prachtig landschap !
Ja, dat is wel heel fijn Marthy. Soms kom ik wel wat meer mensen tegen, dan maar even slalommen, maar naar buiten 'moet' ik. En anders op een ander tijdstip dan normaal.
miekequilt zei…
Wat een prachtige foto’s. We boffen met het mooie weer. Ik denk aan mijn vriendin in Nieuw Zeeland die nu richting herfst gaat. Brrrr, geef mij maar zon.
Marleen zei…
Prachtige foto’s Marthy. Wij wonen ook in een rustige streek en ook nu kunnen we nog heerlijk wandelen.
Muggenbeet zei…
Zeker op dagen/weken/maanden als de deze is het goed de open ruimte en natuur nabij te hebben. Het belang om zuivere lucht te kunnen inademen is nu wel duidelijk.
Marlou zei…
Ha Marthy,

wat heerlijk om nu zo fijn en rustig buiten te kunnen wandelen...

Groetjes!
Onliemie zei…
We hebben ontzettend veel geluk met in een dorp te wonen. Als ik aan mijn leerlingen denk die in de stad wonen en al 2 weken weinig of niet naar buiten kunnen, dan besef ik wat een rijk mens ik ben.
Mooie lente plaatjes Marthy!
Marthy zei…
Ik voel mee met al die kinderen en jongen mensen die nu zo beperkt worden in hun bewegingsvrijheid.
Bill zei…
Space and quiet is nice. Glad you can enjoy walking without seeing many people. We live in a small village with lots of walking trails which we can enjoy.