Doorgaan naar hoofdcontent

Vlaggetjes

 Voor mijn verjaardag kreeg ik veel leuke post van lieve blogvriendinnen, alsnog bedankt allemaal. Door Jeanette van 'Hip en Kleurig'  werd ik wel heel erg verwend. Een mooi pakketje met een oude Flow, een leuke kaart en een slinger met gehaakte vlaggetjes. Die vlaggetjes waren natuurlijk van eigen hand want Jeanette maakt de mooiste dingen met brei- en haaknaald.

De vlaggetjes waren ontzettend leuk en normaal gesproken zou ik die een leuk plekje op mijn hobbykamer gegeven hebben maar die kamer was ik net aan het leeg maken, alle spullen gingen in dozen en een gedeelte was al meegenomen naar het Franse huis.  

Nou verwacht mijn nichtje eerdaags haar eerste kindje en door haar moeder, mijn zus wordt ik regelmatig op de hoogte gehouden van het wel en wee van haar hoogzwangere dochter. Zus had geholpen om de laatste hand te leggen aan de babykamer en die werd zo leuk. En toen wist ik opeens waar de vlaggetjes heen moesten, naar die leuke babykamer. 

Vandaag kreeg ik een appje met foto van mijn nichtje. Helemaal blij was ze en kijk maar op de foto, dat kamertje is nog wat 'leukerder' geworden door die vlaggetjes.

Ik weet zeker Jeanette, dat jij het met mee eens bent dat die vlaggetjes daar een prima bestemming hebben gevonden.
Reuze bedankt, ook namens nicht.

Reacties

Die vlaggetjes zijn goed terecht gekomen, erg leuk!
Sjoerd zei…
De kleine heeft straks iedere dag feest... Daar kan toch niemand tegen zijn. Overigens wordt voor de strong annabel een snoeihoogte afgegeven van ca 45/50 cm.
Marthy zei…
Dat laatste klopt dan aardig met mijn bevindingen.
Elizabeth zei…
Dat is toch een reuze bestemming! En wat staat het leuk...
Het pakketje was verstuurd, toen jij begon over het opruimen en verhuizen, ik voelde mij bijna schuldig dat ik je iets had gestuurd. En daarom is dit een hele leuke bestemming van de vlaggetjes. En wie weet kan ik je nog eens nieuwe sturen als je toch weer een plek hebt gevonden om ze op te hangen. En de Flow kun je na het lezen gebruiken om te verknippen voor kaarten en enveloppen, dus dat neemt ook geen plaats in, haha.
Ageeth Mooij zei…
Dat moest zo zijn, zo leuk!
Bertiebo zei…
Mooie bestemming voor die lieve vlaggetjes
Marthy zei…
Jeanette, fijn dat je er zo over denkt. En die Flow heeft prachtige binnenpagina's die zit al in een doos die meegaat naar Frankrijk.
In de weer zei…
Nou, dit valt allemaal heel goed samen, iedereen blij.
Onliemie zei…
Super leuk! Die baby wordt met open armen verwacht.
Het lijkt of de vlaggetjes precies op maat zijn gemaakt voor de babykamer (-: Hartstikke leuk!
miekequilt zei…
Wat een leuk kado kreeg je. En wat heb je er weer een leuke bestemming voor gevonden.
Emie zei…
Het lijkt wel een plaatje uit een tijdschrift, dat kindje komt in een pracht kamertje!
lem zei…
Wat lief zeg, van Jeanne en van jou. Het is fijn als iets de juiste bestemming krijgt.