Doorgaan naar hoofdcontent

Vijftig jaar later

Dit jaar zijn wij vijftig jaar getrouwd en al wandelend in het Rooie Bos haalden wij herinneringen op aan onze trouwdag, al weer zo lang geleden. We kwamen daarop omdat hier in dit bos op die dag een deel van onze trouwfoto's werden gemaakt. Dat deed je toen hè, zo'n trouwreportage laten maken. Dat album heeft de laatste opruimslag overleefd dus kan ik jullie nog wat foto's laten zien van toen in dat bos.

Het zou wel leuk zijn als er nu op dezelfde plek weer wat foto's gemaakt zouden worden bedachten wij en ik vroeg aan twee jonge vrouwen of zij zin en tijd hadden om ons op de foto te zetten. Ik legde natuurlijk uit ter gelegenheid waarvan en dat vonden ze zo leuk dat ze meteen ja zeiden.



Ze maakten er een leuke reportage van, vijftig jaar later.

Jammer dat ze niet een jaartje langer hebben gewacht met het opknappen van dit deel van Nieuw Leeuwenhorst, dan hadden we nog op dezelfde brug kunnen poseren. De foto's zijn nu genomen op een vernieuwde brug die verleden jaar is geplaatst maar de plek bleef hetzelfde. 

Wat kleven er toch veel herinneringen voor mij aan dit bos.

Reacties

Wat leuk, zeg! Nog net zo stralend als toen!!
KnutzEls zei…
Leuk zo'n stel foto's van 50 jaar later.
Marthy zei…
We zagen het als een grapje maar ben er achteraf nog blij mee ook, Els.
Marthy zei…
Haha, dank je Jeanne.
In de weer zei…
Geweldig Marthy, Voor eeuwig jong !!!
Emie zei…
Vijftig jaar getrouwd, er zijn er velen die dat niet halen! Alvast gefeliciteerd. En wat een leuke foto's zowel van heden als verleden.
Bertiebo zei…
Geweldig, wat een leuk idee en wat een leuke foto's!
Onliemie zei…
50 al? Goh dan waren jullie piepjong toen? Van hart gefeliciteerd en zo leuk die foto's op dezelfde plek. Het je je jurk nog? Dat zou ook leuk zijn zo opnieuw in die jurk. Kan je misschien alsnog doen?
Maar deze zijn ook heel tof hoor. Wij moeten nog een jaartje of 15 wachten en laat ons hopen dat ook wij dat mogen halen. Jullie kunnen alvast feesten.
Marthy zei…
De jurk heb ik niet meer, heb ik iemand blij mee kunnen maken. Hij was gemaakt door de zus van mijn beste vriendin, die kon heel goed naaien. De eigenlijke datum is pas aan het eind van de zomer hoor.
Annelies zei…
Wat een leuk idee, Marthy: foto’s in ‘jullie’ bos. Eerst die van 50 (!!) jaar geleden en nu die van dit moment. En nog steeds een gelukkig paar! Ik mis alleen de ‘zoenfoto’, zoals die van 50 jaar terug. Of bewaar je zo’n foto voor september? Liefs van ons
Lida zei…
Mooi hé. Op de trouwfoto's nog zo onwetend wat de toekomst zou brengen. Geen weet van kinderen, kleinkinderen, Frankrijk...
En op de foto's van nu al een halve eeuw samen. Jullie stralen Alvast gefeliciteerd! 🌷
Onliemie zei…
Net zoals hier. Ook geen jurk mee. Met de mijne hebben we een pleegnichtje een plezier gedaan. Bovendien vrees ik dat ze ook echt niet meer zou passen. Mijn taille is na 3 kinderen jammer genoeg "lichtjes" veranderd. ;-)
Marleen zei…
Heel erg leuk Marthy, en wat is er ook veel gebeurd in die vijftig jaar. Mooie foto’s!
Marthy zei…
Nou vooruit Annelies, in september krijg jij je zoenfoto!!
Marthy zei…
Als je terugkijkt lijkt het wel of het in een zucht gebeurd is, heel vreemd.
willy zei…
wat leuk om je daar 50 jaar later terug te laten fotograferen

en jullie staan er nog steeds stralend op

op naar een prettig weekend

miekequilt zei…
Gefeliciteerd. Bijna 50 jaar getrouwd, en nog steeds een leuk, gezellig en lief stel. Toen wij 40 jaar getrouwd waren verrasten onze kinderen ons met een fotoshoot op de plek van onze trouwfoto's. Heel mooi was dat.
Elizabeth zei…
Wow, dit is toch leuk! Tjonge, 50 jaar... dat is me een tijd. En nog steeds zo gezellig en gelukkig bij en met elkaar...
Marthy zei…
Wat leuk bedacht Mieke.
Lida zei…
Ik herinner me ook ineens dat veel trouwfoto's in die tijd werden gefotografeerd op het bordes van Klein Leeuwenhorst. Ook zo'n statig huis aan de andere kant van de Gooweg.
Gefeliciteerd! 50 jaar samen...en still counting ♥
Wij hebben ook zo'n album. Ik heb er sinds de eerste keer na mijn trouwdag niet meer in gekeken.
Lief dat de dames wilden meewerken aan jullie nieuwe reportage.
Sjoerd zei…
Velen halen dat niet... ik moet daarvoor ook nog een paar jaar wachten. gefeliciteerd daarmaa.
Anoniem zei…
Heel leuk die foto's, wij gaan ook nog wel eens naar de plek waar de trouwfoto's gemaakt zijn.
Toen wij 12,5 jaar getrouwd waren zei mijn moeder de volgende 12,5 gaan nog veel sneller voorbij en dat was inderdaad waar... een zucht en het was 25 jaar. Is dat van 25 naar 50 ook?
Lies
Marthy zei…
Ik had er ook lang niet in gekeken Mirjam. Moet je toch eens doen.
Marthy zei…
Ik heb ooit gedacht dat met het ouder worden de tijd langzamer zou gaan. Niet dus, Lies.
Ger zei…
Je zal toch niet serieus overwogen hebben om jullie trouwfoto album op te ruimen....?
Zo'n geliefde plek waar je als kind al graag heen ging en nu nog steeds gaat en na bijna 50 weer met veel plezier uit wandelen gaat en je laat fotograferen, hoe leuk is dat.
Ik vind de nieuwe brug ook wel mooi in het geheel passen.
Wij zijn dit jaar 53 jaar getrouwd en blader nog wel eens door het trouwalbum met foto's, we waren al bij verschillende fotografen langs geweest voordat we er een vonden die reportage in kleur maakte, was uitzonderlijk in die tijd.
De plek die wij uitkozen was voor ons ook heel speciaal bij de historische Genneper Watermolen waar we als jong verliefden heel wat uurtjes wandelden en genoten van elkaar en de prachtige natuur van het kleinschalige beekdallandschap waar Dommel en Tongelreep samen komen. En nog komen we er graag in het Heempark van Frater Simon Deltour of wanneer het weer mag om meel kopen voor lekkere baksel

Fijn weekeind,Ger
Margriet zei…
Gefeliciteerd, Marthy en wat leuk dat je die foto's maakte op dezelfde plek! Wij zijn 36 jaar getrouwd, 42 jaar bij elkaar. Nog even te gaan.............
Proficiat met jullie 50-jarige huwelijksverjaardag! Wat een leuke manier om het te vieren. Op naar de volgende verjaardag!!! En vooral ook, blijf genieten van elkaar en iedere dag 💕
Geweldig en alvast van harte gefeliciteerd! Ik vind de foto's van toen en nu beide prachtig!