Doorgaan naar hoofdcontent

Rust en vrede

Morgen vieren we kerst met onze kinderen en kleinkinderen dus vandaag een rustige eerste kerstdag. We ontbeten met een kopje thee en een sneetje van mijn eigen gebakken kerststol en wat was die lekker. Volgende week ga ik er nog een bakken, dan zit de bereiding ervan goed in mijn hoofd. Straks gaan we kaasfonduen met dochter Floor. We vinden dat erg lekker en het heeft altijd iets gezelligs, rondom zo'n fonduepan met een lekker glaasje wijn. Ondertussen staat er een mooie CD op en zitten we lekker te lezen. Er heerst rust en vrede in ons huis.

Reacties

Mirjam zei…
Lieve Marthy,
Heerlijk om op deze manier samen van de rust te genieten. Eet smakelijk van jullie kaasfondue straks, bij ons staat die morgen op het menu.
Fijne eerste kerstdag,
liefs,
Mirjam
Lida zei…
Lekker hoor, kaasfondue. Wij hebben dat vorig jaar ook weer (her) ontdekt. Weer eens wat anders. Heerlijk met o.a. Comté kaas.
Ik werk in een verpleeghuis en deze eerste kerstdag moest ik dus werken. Maar morgen ben ik vrij en dan vieren we het gezellig met vrienden.
Bertiebo zei…
Rust en vrede! Dat is fijn en het is alles
Marthy zei…
Wat grappig dat jij ook kaasfondue eet. Ik heb altijd het idee dat niet zoveel mensen dat doen.
Marthy zei…
Lida, ik heb zowel in Nederland las in Frankrijk een fonduepan staan en ze worden heel vaak gebruikt. In Frankrijk gebruik ik ook Comté kaas.
Marthy zei…
Fijn om te kunnen zeggen, Bettie.
Mirjam zei…
Het is dat Ben thuis is, anders had ik voor mezelf iets uit de vriezer opgewarmd. Veel mensen gaan gourmetten, maar dat heb ik al zo vaak gedaan vroeger, dat hoeft van mij niet meer...
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam