Shazam

Zoals bij veel mensen staat hier ook de hele dag de Top 2000 aan. Lekker, al die nostalgie. Alleen weet ik bij veel nummers de naam van de zanger(s) niet meer, kan ik niet uitstaan. Oma, zegt grote kleinzoon Thijs gistermorgen, daar heb je een handig appje voor en hij laat het meteen zien met zijn eigen telefoon. Zal ik het bij jou ook even installeren en voor ik kan antwoorden zit het bij mij ook op mijn telefoon. Het heet 'Shazam' en het werkt uitstekend. Handig, zo'n kleinzoon.


Reacties

Mirjam zei…
Ik weet ook heel vaak niet de titel van een lied en dan juist als ik het wel wil weten, of wie is het toch naar wie ik zit te luisteren. Soms heb je een reclame op tv (gebeurt me niet veel want zoveel tv kijk ik niet eens) met een mooie muziek, en dan wil ik weten van wie dat is... Ook zo'n app-je heb ik daarvoor; Soundhound, werkt denk ik net als Shazam. Heel makkelijk dus...
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam
KnutzEls zei…
Die kinderen van tegenwoordig... Voor je het weet sta jij met je mond vol tanden 😃😃😃
Marthy zei…
Wat ze al niet uitvinden, Mirjam, ik kan me er over verbazen.
Marthy zei…
Nou Els, reken maar dat ik met mijn mond vol tanden sta tegenover zo'n knul. Die weet op dit gebied toch veel meer dan zijn oma.
Lida zei…
Jaa...wat een uitvinding hé. Ik heb hem ook., Voor als ik een muziekje hoor waar ik meer van wil weten, of je denkt "wie is dat ook al weer". Handig, heel handig!
Marthy zei…
Wat zijn jullie allemaal bijdehand, ik heb mijn kleinzoon nodig om daar achter te komen.
Wij kunnen nog veel van onze (klein)kinderen leren...Wat een handige app!
Lieve groet
Marthy zei…
Handige bliksem!