Doorgaan naar hoofdcontent

Zalige zondagen

Heerlijk vind ik ze, die zondagen waarin niets hoeft en alles mag. Mijn sportieve echtgenoot ging er vroeg uit om al fietsend de wind te trotseren met een paar mannen. Het was gisteravond niet zo vroeg na een bezoek aan vrienden dus ik bleef lang liggen. Naar buiten kijkend besloot ik voor mezelf dat ik de hele dag in huis bleef. Genoeg te doen! Gisteren lag het boek wat ik besteld had in de bus en ik heb vandaag weer wat uurtjes besteed aan het wijzer worden hoe onze GPS te bedienen. Valt niet mee kan ik jullie verzekeren, maar ik blijf volhouden. Verder begint de thriller die ik aan het lezen ben lekker spannend te worden, dus als ik dat GPS gedoe even moe ben stort ik me daarop. Ondertussen lees ook ik een paar blogs waaronder die van Bettie. Zij beschrijft vandaag een mooie film die ze gezien heeft en als ik de site van het Filmhuis Gouda aanklik zie ik dat de betreffende film volgende maand daar draait. Mooi, meteen een reservering gemaakt. Manlief leest de krant van voor tot achter en weer terug en voorziet me van een kopje thee. Zo'n dag mag van mij nog wel 12 uur duren!

Reacties

Inge zei…
Hè ja, zalig zo'n zondag! Hier geen sportende maar een klussende echtgenoot. Wat voor thriller ben je aan het lezen? Ik ben bezig in Stalker van Lars Kepler, en Mooie meisjes van Karin Slaughter heb ik net uit. Beide boeken zijn superspannend!
MarijkeO zei…
Ja , weet je wat zo stom is met de GPS: Het werkt niet intuïtief (nou ja niet naar de intuïtie die je inmiddels met computer en smartphone opgebouwd hebt). maar je ontwikkelt vanzelf een logica.....Gewoon gebruiken gaat beter dan al teveel lezen :-). Succes!
Emie zei…
Hier bij ons een vrijwel identieke dag, heerlijk gewoon weg. En Suffragette ga ik de komende week zien!
Marthy zei…
Ik lees van Camilla Läckberg 'Engeleneiland', bijna uit, maar red het net niet meer vanavond.
Marthy zei…
Je hebt gelijk, Marijke, het is een totaal andere taal waar ik aan moet wennen.
Marthy zei…
Rustmoment tussen al die drukke dagen, Emie.
Vera zei…
Oh ja, dat boekje ken ik!! Ja ha, dat ligt hier al héééééél lang op de tafel. Upali probeert er ook al héééééél lang iets uit op te steken, net zoals van het Internet etc etc. Echter hij slaagt er maar niet in om er wijzer van te worden hihiiii. Ik ben zo blij met mijn ingebouwde compas
Marthy zei…
Nou, dan moet Upali volgende zomer maar weer eens in ons vakantiehuis gaan zitten, kunnen we al wandelend bekijken wie er iets opgestoken heeft uit dat boekje, haha.
Bertiebo zei…
Heerlijk zo'n dag! En ik ben benieuwd wat je van de film gaat vinden en ook wat Emie er van vindt
Marthy zei…
Krijg je te horen, Bettie.
Nana zei…
Meer moet een mooie zondag niet zijn hé.
Marthy zei…
Dat heb jij heel goed gezien, haha.
Inge zei…
Van haar heb ik ook een aantal boeken gelezen, maar deze nog niet
Aha nu kan je ook gaan geocachen of ben je nog niet zover in het boekje van je gps ;-)
Marthy zei…
Zucht, ik moet nog wat pagina's doorspitten maar morgen ga ik een route downloaden. Hou jullie op de hoogte.