Zalige zondagen

Heerlijk vind ik ze, die zondagen waarin niets hoeft en alles mag. Mijn sportieve echtgenoot ging er vroeg uit om al fietsend de wind te trotseren met een paar mannen. Het was gisteravond niet zo vroeg na een bezoek aan vrienden dus ik bleef lang liggen. Naar buiten kijkend besloot ik voor mezelf dat ik de hele dag in huis bleef. Genoeg te doen! Gisteren lag het boek wat ik besteld had in de bus en ik heb vandaag weer wat uurtjes besteed aan het wijzer worden hoe onze GPS te bedienen. Valt niet mee kan ik jullie verzekeren, maar ik blijf volhouden. Verder begint de thriller die ik aan het lezen ben lekker spannend te worden, dus als ik dat GPS gedoe even moe ben stort ik me daarop. Ondertussen lees ook ik een paar blogs waaronder die van Bettie. Zij beschrijft vandaag een mooie film die ze gezien heeft en als ik de site van het Filmhuis Gouda aanklik zie ik dat de betreffende film volgende maand daar draait. Mooi, meteen een reservering gemaakt. Manlief leest de krant van voor tot achter en weer terug en voorziet me van een kopje thee. Zo'n dag mag van mij nog wel 12 uur duren!

Reacties

 1. Hè ja, zalig zo'n zondag! Hier geen sportende maar een klussende echtgenoot. Wat voor thriller ben je aan het lezen? Ik ben bezig in Stalker van Lars Kepler, en Mooie meisjes van Karin Slaughter heb ik net uit. Beide boeken zijn superspannend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees van Camilla Läckberg 'Engeleneiland', bijna uit, maar red het net niet meer vanavond.

   Verwijderen
  2. Van haar heb ik ook een aantal boeken gelezen, maar deze nog niet

   Verwijderen
 2. Ja , weet je wat zo stom is met de GPS: Het werkt niet intuïtief (nou ja niet naar de intuïtie die je inmiddels met computer en smartphone opgebouwd hebt). maar je ontwikkelt vanzelf een logica.....Gewoon gebruiken gaat beter dan al teveel lezen :-). Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk, Marijke, het is een totaal andere taal waar ik aan moet wennen.

   Verwijderen
 3. Hier bij ons een vrijwel identieke dag, heerlijk gewoon weg. En Suffragette ga ik de komende week zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, dat boekje ken ik!! Ja ha, dat ligt hier al héééééél lang op de tafel. Upali probeert er ook al héééééél lang iets uit op te steken, net zoals van het Internet etc etc. Echter hij slaagt er maar niet in om er wijzer van te worden hihiiii. Ik ben zo blij met mijn ingebouwde compas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dan moet Upali volgende zomer maar weer eens in ons vakantiehuis gaan zitten, kunnen we al wandelend bekijken wie er iets opgestoken heeft uit dat boekje, haha.

   Verwijderen
 5. Heerlijk zo'n dag! En ik ben benieuwd wat je van de film gaat vinden en ook wat Emie er van vindt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aha nu kan je ook gaan geocachen of ben je nog niet zover in het boekje van je gps ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zucht, ik moet nog wat pagina's doorspitten maar morgen ga ik een route downloaden. Hou jullie op de hoogte.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.