Doorgaan naar hoofdcontent

Schoonmaak

Grote schoonmaak in het clubhuis van onze fotoclub vandaag. Het gebouwtje wat als ons clubhuis dient huren we voor een klein bedrag van de gemeente Ouderkerk a/d IJssel en we zijn er heel blij mee. Eens per jaar krijgt het van binnen en buiten een poetsbeurt. De goten worden schoongemaakt en de woekerende klimop wordt geknipt.

Als je last hebt van je lijf kun je nog best een koelkast schoonmaken vindt clublid Joke en ik heb me ontfermd over de keukenkastjes. We begonnen met koffie en een kerstkransje en we eindigden met heerlijke erwtensoep, gemaakt door clublid Roel. We prezen hem de hemel in, want wat was die soep lekker.Reacties

Mirjam zei…
Hartstikke leuk om zo met elkaar deze klus aan te pakken. En nog heel gezellig ook. En hoe fijn om als bonus met elkaar zelfgemaakte erwtensoep te eten. Als de groep nog niet hecht was, dan is ze dit na deze schoonmaak zeker wel...
Fijn weekend,
Liefs,
Mirjam
Elizabeth zei…
Super hoe jullie dit aanpakken met elkaar... Alleen zou m'n zo'n klusje niet zo trekken, maar met elkaar is het leuk om te doen!
Erwtensoep... , daar is het wel weer voor met die koude wind.
Fijne zondag, groetjes v. Elizabeth
Sjoerd zei…
Dat is mooi, ik heb vandaag ook een grote pan erwtensoep gemaakt... Thuis ben ik de kok.
Marthy zei…
Het is een leuke club, Mirjam. We hebben altijd leuke gesprekken en niet alleen over fotografie.
Marthy zei…
Ach, het was maar een paar uurtjes, Elizabeth, en we hadden het leuk met elkaar, dat telt.
Marthy zei…
Degene die de erwtensoep had gemaakt was ook een man en vertelde dat hij thuis veel kookte. Duidelijk te merken want zijn soep was super goed.