Weekendje Trekvogelpad

We liepen dit weekend weer een deel van het Trekvogelpad en begonnen ter hoogte van de A50 richting Loenen. De temperatuur was onwijs goed, vreemd, want meestal loop je om deze tijd in een stevig winterjack maar dat was nu beslist niet nodig. De foto hieronder toont een stuw in de Vrijenberger Spreng. De kunstmatige beek is in 1865 gegraven om het Apeldoorns Kanaal van water te voorzien.


We kwamen een leefgemeenschap voor aanhangers van religies uit India tegen maar hadden geen interesse om in te treden. Al wandelend komen wij al tot bezinning, de buitenlucht zorgt dat muizenissen in je hoofd verdwijnen.


Wat er bij deze boer te koop is was wel duidelijk, op beide palen van het hek stond zo'n schattig varkentje. We eindigden deze eerste dag iets voor Brummen. Ons overnachtingsadres was super en het restaurant wat onze gastvrouw aanraadde was de overtreffende trap van super. Op de onderste foto het onbeschoft lekkere ijsje van manlief! Morgen nog wat foto's van de tweede dag.


Reacties

 1. Voor zo'n ijs loop ik ook met je mee...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet wat je zegt, Sjoerd, want je moet eerst wel heel wat kilometers lopen....

   Verwijderen
 2. Dat is een pracht wandeling geweest, de foto's geven dat perfect weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een mooi gebied daar, Emie. Morgen komen de leuke foto's.

   Verwijderen
 3. Wat heerlijk om op zo'n manier lekker van de natuur te genieten, en ook van een fijne overnachting met een goed restaurant natuurlijk. Lekker bezig zo...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad lekker bezig, Mirjam, want er wordt altijd een flinke afstand gelopen. Maar al kletsend loop je de kilometers bijna ongemerkt weg.

   Verwijderen
  2. Ik weet het, wandelen met een ander maakt dat je veel verder komt, dan in je eentje...
   Liefs,
   Mirjam

   Verwijderen
 4. prachtig gebied en de volgende dag zeker richting de Posbank?? of even een oversteek naar Bronckhorst en het Charles Dickesn museum bezoeken?? Hoe dan ook, geniet er lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het werd een oversteek naar Bronkhorst, Peter, waar ons een verrassing wachtte.

   Verwijderen
 5. Wat heerlijk om te doen is het toch! Binnenkort zullen wij hier dus ook wel langskomen. Wij zitten nu op de hoogte van Bussum.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hopen het Trekvogelpad deze winter uit te lopen, Jeanne. En dan gaan we weer over een volgend pad denken

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy