Geduld is een schone zaak

De aansluiting op deze telefoonpaal verbindt ons met de wereld, het brengt telefoon en internet in huis. Die telefoon werkt wel, het laatste jaar althans, daarvoor was het slecht. Ik kreeg vaak geen verbinding of een ander persoon aan de lijn. Ik ben toen overgestapt naar een andere aanbieder en gelukkig werd het telefoonverkeer weer normaal. Maar het internet is nog steeds, al jaren, bedroevend slecht en heeft de laatste dagen wel een dieptepunt bereikt. Ik krijg met heel veel moeite mijn blog eruit en de blogs van anderen lezen is al helemaal niet te doen. Vanmorgen kreeg ik het eindelijk, na een paar dagen proberen, voor elkaar om een betaling te doen. Ik hoorde deze week dat de glasvezelkabel hier al ligt in de vallei, er moet alleen nog het een en ander met elkaar verbonden worden. Pfffff.......!

Reacties

 1. Oei, dat klinkt vele malen erger dan wat wij hier hadden tot we een paar jaar geleden - eindelijk - glasvezelaansluiting kregen. Als iemand in huis zijn mail wilde checken kon niemand anders het www op, over internetbankieren maar te zwijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 's Morgens heel vroeg lukt het aardig en verder berusten we er maar in. Een troost is dat iedereen met een internetaansluiting hier in de buurt hetzelfde probleem heeft, we zuchten met zijn allen.

   Verwijderen
 2. En staat dat 'verbinden van een en ander met elkaar al ergens in de planning? Zou toch fijn zijn als het op korte termijn mocht lukken. Want dit is behelpen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zitten hier niet in een goed georganiseerd Nederland, Jeanne, maar in een dunbevolkt gebied waar men zich over 4 G dekking niet echt druk maakt. Ik geloof niet echt in korte termijn.

   Verwijderen
 3. Klinkt niet echt meer van deze tijd, hopelijk komt er snel verbetering voor je..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof niet dat onze burgemeester, die hier ook beslissingen over moet nemen, onder de indruk zal zijn van het feit dat dit niet meer van deze tijd is, Manon.

   Verwijderen
 4. Dat zijn uiteraard de eigenaardigheden van een plaatsje in the middle of nowhere.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tot nu toe kunnen wij jou steeds lezen, het is jammer dat jij niet altijd bij anderen kunt meelezen. Maar wie weet, binnenkort....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Af en toe lukt het om wat te lezen, Jeanette, en ik heb de hoop dat het over een week of twee weer wat beter gaat. Dan zijn de vakanties afgelopen en zijn er minder mensen op de lijn, misschien dat dat scheelt.

   Verwijderen
 6. Pfffff....is nog netjes gezegd, Marthy. Ik snap je ongemak, ongeduld en frustratie. Voorlopig blog je nog steeds iedere dag en lees ik je met heel veel plezier. Troost dat een beetje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik blijf naar jullie toe netjes, maar hier thuis achter mijn laptop........!

   Verwijderen
 7. Ach wat waardeloos en dat is veel te veel ergenis voor deze tijd. Verspil er niet te veel erengie aan, dat is niet gezond en wat gaat, gaat niet. Het is zoals het is en daar zul je het toch mee moeten doen. Uiteindelijk zal het goedkomen. Sterkte ermee en groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk, El. Ik sla dan ook vaak de klep van mijn laptop dicht, zeg 'jammer dan' en ga wat anders doen.

   Verwijderen
 8. En dan kan dus nog wel even duren.........

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.