Meisjes

Zo kom ik nooit in de grote stad Valence en nu twee keer achter elkaar. Ik ging mee met vriendin Lilian, haar dochter Noor en nichtje Lola. Met twee van die jonge meiden kom ik in winkels waar ik normaal nooit naar binnen zou stappen, ik ben nu weer aardig op de hoogte van wat de jeugd graag draagt. Verder paste ik een broek bij Zara die de meisjes beslist hip vonden en die best wel kon voor iemand zoals ik. Als het niet goed was geweest hadden ze het wel gezegd dus ik ging op hun advies af en kocht hem. Ook hielpen ze me een cadeautje uit te zoeken voor de verjaardag van kleindochter Saar. Het duurt nog wel even voordat het zover is maar je kan het alvast maar binnen hebben.

Met zijn vieren lekker zitten lunchen terwijl we leuke gesprekken hadden. Het houdt je jong, een dagje met zulke jeugd op stap. Zondag vertrekken ze en aan het eind van de week gaan ze weer naar school. In België start het nieuwe schooljaar altijd op 1 september, ongeacht of dat, zoals in dit geval, een vrijdag is. Tot volgend jaar meisjes.


Reacties

 1. Oh wat leuk dat je kledinghulp had. Altijd handig!
  En die lunch ziet er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het is leuk of niet leuk bij die dames, Jeanette.

   Verwijderen
 2. Wat heerlijk...Valencia! Dat is echt genieten en zeker met zulke meiden , lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met die meiden was het leuk, maar de stad was Valence, niet Valencia.

   Verwijderen
 3. Die lunch ziet er echt smakelijk uit. Dat kon me ook nog wel bevallen... Over kleding moet je me niets vragen, daar heb ik mijn vrouw voor.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.