In de benen

Na een week extreem warm weer werd het vandaag behoorlijk wat frisser en dochter Floor vond dat we maar eens in de benen moesten gaan en zij bedoelde daarmee een flinke wandeling gaan maken. Dat hoef je tegen ons geen twee keer te zeggen en zo liepen we vanmorgen om half tien al van het nabij gelegen dorp Saint Julien du Gua naar boven, naar het restaurant van de varkensboer waar we zowaar al koffie konden krijgen.


Daar even genoten van het fabelachtige uitzicht en de lekkere espresso en toen nog een stuk op het hoge pad door gelopen waarna we gingen dalen naar La Grézière, een dorpje aan het riviertje wat ook onder ons dorp loopt, de Auzène. Een mooi pad bovenlangs de rivier bracht ons weer terug in Gua. Vier uur onderweg geweest en van iedere stap genoten. Straks ga ik een grote plaat pizza maken en dan gaan we kijken of onze Oranje leeuwinnen de Deense dames kunnen verslaan in de finale van het Europees voetbaltournooi voor vrouwen.

Reacties

 1. Wat een heerlijke wandeling, het was alsof ik even terug was in de Ardeche. Veel plezier en duimen voor de overwinning. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door het vele bezoek en de warmte hadden we een poosje niet gewandeld, Els. Ik was er aan toe.

   Verwijderen
 2. Op zo'n dag kijk je tevreden weer terug...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is ook wel echt mooi he daar bij jullie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik raak in ieder geval hier nooit uitgekeken, Bertie. Deze wandeling maakte we al meer, maar dan eind september. De kleuren zijn nu weer heel anders.

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijke wandeling! Mooi dat het nu niet meer zo heet is. Enne de dames hebben gewonnen he?! De toppers. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dan ook nog een kroon op zo'n dag, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Ze vond dat ze genoeg had liggen lezen, maar ja, met die warmte kon je weinig anders doen.

   Verwijderen
 7. Heerlijk met de benenwagen en om uit te rusten een heerlijke voetbalavond. Wat wil je nog meer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan ook nog, zoals Mart het graag ziet, een lekker stuk verse pizza, haha.

   Verwijderen
 8. Wat is het toch mooi daar bij jullie.
  En oranje kampioen , een topdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je blijft mooie foto's met ons delen... Fijn dat het iets minder warm is nu bij jullie, want als ik de berichten hoor dan is het zo'n 40 graden in de Ardêche, misschien iets minder bij jullie vanwege de hoogte....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier was het verleden week di boven de 30 graden, in de zuidelijke Ardèche zal het de 49 graden wel gehaald hebben. Maar gisteren was het zo rond de 25 graden, een verademing.

   Verwijderen
 10. Die extreme warmte is aan mij niet meer besteed want dan kan ik echt geen poot meer verzetten. Vast de leeftijd! :-) Mooi daar toch ... dat hebben we dit jaar een beetje gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan ook niets meer met zulke hoge temperaturen, die hier uitzonderlijk zijn. Maar dit was plots een lekkere frisse dag, echt heerlijk om te wandelen.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.