Sfeerlichtjes

Kerstkaarten, er worden er steeds minder verstuurd lees je ieder jaar maar ik doe het nog wel en meestal maak ik  die kaarten ook nog zelf. In vroegere jaren vaak met een eigengemaakte foto, tegenwoordig wat knip en plakwerk. Ik had nog wat zegels van vorig jaar over maar lang niet genoeg dus Mart haalde vanmiddag twee velletjes. Het zijn mooie zegels en er staan namen onder van bekende Nederlanders maar dat zegt nog niets over de betekenis van de zegels. Dat staat op de achterkant van de velletjes met postzegels. Verstuur je geen kaarten en koop je daarom geen kerstzegels, lees deze blog van Bertie dan even en je weet hoe het zit.

In de grote envelop die Mart bij de zegels kreeg zaten twee sfeerlichtjes. De waxinelichtjes die er bij zaten moesten op de bodem van een wijnglas en dan vouwde je de kapjes er om heen. Ik heb het meteen even gedaan zodat jullie het kunnen bewonderen. Sfeervol toch, die sfeerlichtjes?

Reacties

Emie zei…
Ik heb ze ook in huis, de zegels en de sfeerlichtjes, kaarten bijna klaar. Komende week maar eens beginnen met schrijven. Lekker ouderwetsch!
KnutzEls zei…
Ze zien er schattig uit. Maar hier waren die lichtjes al de eerste dag op en dus kreeg ik er geen. En ikvond ze net zo leuk. :-(
Echt een goed idee, die sfeerlichtjes. En ook nog gratis (-:
Wat heb je een mooie tuinfoto bovenaan je blog gezet!
Ik reis nu even af naar Bertie. Dank voor je tip.
Lieve groet
Leuk Marthy dat je verwijst naar Bettie, die heeft geen sfeerlichtjes en daar hoefde ze van de dame van de zegels niet rouwig om te zijn. Mooi hoe smaken verschillen.
Sjoerd zei…
Een mooie foto boven je blog. Kerstkaarten verstuur ik niet, maar ik kom vanzelf bij bertie uit dus...
Marthy zei…
Die dame moest wat zeggen als excuus dat ze die sfeerlichtjes niet meer had, Jeanette.
Vlimbouter zei…
Ik blijf het leuk vinden: postzegels kopen en er een cadeautje bij krijgen. Dat heb ik bij de Belgische post nog nooit meegemaakt.
Marthy zei…
Ik zou de Belgische posterijen eens een mailtje sturen met een link naar: https://shop.postnl.nl/webshop/post-en-pakketzegels/bijzondere-postzegels/decemberzegel-20-st
Ageeth Mooij zei…
Ik sla dit soort kadootjes bijna altijd af, wegens genoeg in huis. Ze staan er in ieder geval mooi bij, bij jullie!