Doorgaan naar hoofdcontent

Bezet

Net terug op ons Nederlandse adres en er valt vandaag voor de derde keer leuke post voor mij in de brievenbus. Deze keer uit Amerika van iemand die altijd hele mooie kaarten maakt, kleine kunstwerkjes noem ik ze. Verleden week zelfs twee enveloppen tegelijk met de post. Een leuke lange brief van een schrijfvriendin en van Diana kreeg ik een mooie zelfgemaakte envelop met daarin een brief en een paar foto's van haar vakantie. Het wordt tijd dat ik zelf ook weer eens aan de slag ga met blije post versturen maar dan moet ik wel even die tijd vinden. Ik heb een hekel aan het woord 'druk' maar laat ik zeggen dat ik tamelijk 'bezet' ben. Als wij net terug zijn van een half jaar Frankrijk komt er zoveel op ons af. Even naar de dokter, bezoekje ziekenhuis, bezoekjes aan mensen die we lang niet gezien hebben. Een paar verjaardagen achter elkaar en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik weet het, we doen het allemaal zelf en het meeste is nog leuk ook dus mij hoor je niet klagen. Het is alleen maar even een vaststelling.


Reacties

Wat kun je hier blij van worden he!? Heel leuk allemaal.
En inderdaad, druk vind ik ook een lastig woord. Maar soms ben je het wel, of doe je in ieder geval zo. Daar betrap ik mezelf ook op.
De ene week is wel wat voller ingevuld dan de andere, laten we het daar op houden.
Het is toch eigenlijk alleen maar een goed teken, dat je zo 'bezet' bent. . Het meeste klinkt als genieten, heerlijk toch!
Dat heb ik al als we weer een paar weken weg zijn geweest: ik moet eerst even een dagje aarden
Pippa's Hus zei…
Dat is wel logisch dat je dan even wat dingen moet 'inhalen' maar ik hoop dat je gauw weer een beetje tijd en ruimte hebt om te knutselen en leuke post te versturen. XX Esther
Mirjam zei…
Altijd leuk om zulke post te krijgen. Ik neem me vaak voor zulke leuke post te sturen, maar het blijft bij een verjaardagskaart hier en daar naar toe. Al heb ik wel onlangs een paar mensen blij kunnen maken met stekjes van mijn 'Bommenwerper', via de post. Ook wel heel 'leuk'.
Fijne avond,
liefs,
Mirjam
Elizabeth zei…
Wat een heerlijke post! Soms heb je veel activiteiten kort op elkaar, en zo is het weer lekker rustig. Al geloof ik niet dat jullie van rustig houden, want dan zetten jullie wel weer iets op stapel om te gaan doen. Groot gelijk hoor, rust roest.. zeggen ze toch?
Marthy zei…
Ach ja, Jeanette, ik moet gewoon even door die eerste weken heen als er wat veel op me afkomt.
Marthy zei…
Het meeste is beslist leuk, Jeanne.
Marthy zei…
Je legt de vinger op de plek, Esther, wij moeten even wat inhalen en sociale contacten aan halen.
Marthy zei…
Dat aarden heb ik gek genoeg niet zo'n probleem mee maar het leven hier is gewoon veel drukker dan in Frankrijk. Dat is weer even wennen
Marthy zei…
Bommenwerpers of een leuke envelop, het blijft gezellig om wat te ontvangen.
Marthy zei…
Wij houden van bezig zijn, maar soms is het iets te bezet in onze agenda.
Sjoerd zei…
Haha, je wordt gewoon verwend met die kaarten. Niks mis mee toch.
Marthy zei…
Sjoerd, ik laat me graag verwennen.
Bertiebo zei…
Alles is best, zolang je maar in beweging blijft, letterlijk én figuurlijk!
Marthy zei…
Ik streef dit ten volle na.