Kerstdiner

 Dit jaar bakte ik voor de kerstdagen een chocolade-sinasappel tulband, recept van Rutger, die me telkens weer verrast met zijn heerlijke recepten. Dit recept wordt een blijvertje, de cake smaakte heel goed.

 Voor het kerstdiner op tweede kerstdag maakte ik weer mijn lekkere chocolademousse op speciaal verzoek van oudste kleinzoon Thijs. De andere drie kleinkinderen wilde ook wel eens wat anders dus ik maakte er een tiramisu-ijscake bij die goed in de smaak viel. 

 Dit was natuurlijk een grapje maar de schaal ging zoals altijd schoon op en daar heeft Thijs wel het grootste deel van voor zijn rekening genomen.

 Op de barbecue ging een heerlijk stuk vlees wat we ons goed lieten smaken. Daarbij twee verschillende soorten aardappelgerechten, groenten en ik had onder andere een heerlijke bietjessalade gemaakt.

En vooraf gingen er een paar planken op tafel met allerlei lekkers. Die kleinkinderen van ons zeuren niet over eten, ze lusten echt van alles, een plezier om naar te kijken en mee aan tafel te zitten.

 Na afloop mochten de jongste drie, na strenge instructies, een sterretje afsteken.

Reacties

 1. Zo te zien/lezen hebben jullie heel mooie kerstdagen gehad. Ik wens jullie ook een prettige jaarwisseling en moge al jullie wensen/dromen in 2020 uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er niet alleen smakelijk maar ook gezellig en ontspannen uit, precies zoals we het zo graag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik voel me rijk als ik zo met dat hele spul aan tafel zit.

   Verwijderen
 3. Ben ook enthousiast over Rutgers recepten. En het zag er erg gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk vind ik dat om samen met je gezin te kunnen genieten van de kerst. En nu op naar het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Roos heeft voor eerste kerstdag tiramisu gemaakt en tweede kerstdag chocolademousse. Ik kon niet kiezen wat ik het lekkerst vond.
  Samen kerst vieren is het allerfijnst!
  Nog bedankt voor je lieve kaart ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, Roos heeft een goede smaak, net als mijn kleinkinderen.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.