Doorgaan naar hoofdcontent

lekker fris

Verleden jaar is er nadat we hier zo laat in de zomer aankwamen niets meer van gekomen maar nu moest toch echt de binnenplaats schoongemaakt worden en daar moet de hogedrukreiniger voor aan te pas komen. Dat beton gaat er op een gegeven moment grauw uitzien, zeker na een natte winter. Op sommige plekken waar de zon niet veel komt zat een groene aanslag en dat wilde ik zeker weghebben.

Wat knapt dat lekker op zeg, het terrasje bij het vakantiehuis ziet er weer heerlijk fris uit. Nu nog even een bloeiende plant voor op de tafel kopen.

We twijfelden even of we het  grote terras in de tuin ook zouden doen en Mart probeerde een stukje.  Het verschil  was duidelijk te zien dus toch maar het hele terras gedaan .


Mart heeft hier een regenbroek een laarzen aan want alles wordt nat van het opspattende water. Na afloop kon ik alle deuren en ramen op de binnenplaats schoonmaken maar dat had ik er graag voor over. Het ziet er weer spic en span uit. 

Reacties

Het ziet er prachtig uit, spic en span.
willy zei…
alles vraagt onderhoud Marthy


ie het niet doet, krijgt achteraf dubbel werk

prettige dag gewenst
Ger zei…
Een beurt met hogedrukspuit kan groene aanslag laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Wel wat werk maar dan heb je ook wat. Bij ons hoeven de oude klinkers niet super schoon te zijn,wat mos hier en daar en groene aanslag past wel in het geheel.
Ton zei…
Hoi Marthy, Het knapt niet alleen op maar het is ook nog eens leuk om te doen. En bedoel ik vooral de hogedrukreiniger. Dat van die ramen is dan weer minder. Met groetenTon
Bertiebo zei…
Hard gewerkt, maar met resultaat
Anoniem zei…
Zo'n hogedrukspuit geeft een gevecht met je Hollandse zuinigheid en je Hollandse zindelijkheid overweging.
Lies
Emie zei…
Leuk werk met prachtig resultaat. Laat de gasten naar komen en geniet er zelf ook van!
Sjoerd zei…
Ik vind het heerlijk om met zo'n ding aan de slag te gaan... Tenminste als het mooi weer is...
Margriet zei…
het is net een ouderwetse voorjaars schoonmaak bij jullie! Mijn schoonmoeder deed dat ieder jaar altijd............
Marthy zei…
Ik ook, in het begin van mijn trouwen. haha. Als je hier ruim een half jaar niet geweest bent valt er vooral buiten heel wat werk te doen. Niet erg, wij zijn geen stilzitters.