Opdracht geslaagd

Voorlopig weer de laatste foto's van de kleinkinderen, het hele spul is vertrokken. Een gezin rechtstreeks naar Nederland en de rest ging nog een paar dagen naar Parijs. 
Wat hebben ze genoten daar in de put zoals ze de zwemplek even verderop in de vallei altijd noemen. Steeds weer tegen de rotswand opklimmen en dan in het water springen, ondertussen de gekste capriolen uithalend.  Wie durft nog hoger?
Alle kinderen van de school van Luuk en Saar hadden een gele ballon meegekregen met de opdracht een foto naar de meester of juf te sturen waarop ze met de ballon te zien waren op een bijzondere plek.

Volgens mij is deze opdracht geslaagd.

Reacties

 1. This looks like the place we were with our grand children this weekend a few thousand miles away in New Hampshire, U.S.!!! Icy col water where we were...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. This water is also freezing cold but with the high temperatures it was manageable. It didn't seem to bother the children much.

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige foto's. En de ballonnenopdracht vind ik meer dan geslaagd. En een super leuk idee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De winnende foto's als je het mij vraagt. Leuk voor de kinderen om die foto als uitgangspunt te hebben als ze op school hun vakantie verhalen mogen vertellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, met die foto's mogen ze thuiskomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk die foto's. Ook een leuk idee. Tenminste voor kinderen. Wij hadden een keer een directeur met hetzelfde idee, maar dan voor de collegae. Het werd een fotocollage en die eindigde op het leerkrachtentoilet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie actiefoto’s van die genietende kinderen! Dat doet je oma hart toch goed, hè. Jullie kunnen met een goed en dankbaar gevoel terugkijken op deze vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer zeker geslaagd, die missie. Onze kinderen vinden dat ook altijd zo geweldig, springen vanaf de rotsen bij La Roque-sur-Cèze. Ik vond dat doodeng, het was ook eigenlijk verboden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat moeten ze winnen kijkt mij. Het ziet er fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zullen jullie weer genoten hebben! Ik koester de foto’s die wij bij ‘de put’ hebben gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.