Doorgaan naar hoofdcontent

Opdracht geslaagd

Voorlopig weer de laatste foto's van de kleinkinderen, het hele spul is vertrokken. Een gezin rechtstreeks naar Nederland en de rest ging nog een paar dagen naar Parijs. 
Wat hebben ze genoten daar in de put zoals ze de zwemplek even verderop in de vallei altijd noemen. Steeds weer tegen de rotswand opklimmen en dan in het water springen, ondertussen de gekste capriolen uithalend.  Wie durft nog hoger?
Alle kinderen van de school van Luuk en Saar hadden een gele ballon meegekregen met de opdracht een foto naar de meester of juf te sturen waarop ze met de ballon te zien waren op een bijzondere plek.

Volgens mij is deze opdracht geslaagd.

Reacties

Drenthegirl zei…
This looks like the place we were with our grand children this weekend a few thousand miles away in New Hampshire, U.S.!!! Icy col water where we were...
Marthy zei…
This water is also freezing cold but with the high temperatures it was manageable. It didn't seem to bother the children much.
miekequilt zei…
Wat een prachtige foto's. En de ballonnenopdracht vind ik meer dan geslaagd. En een super leuk idee
Emie zei…
De winnende foto's als je het mij vraagt. Leuk voor de kinderen om die foto als uitgangspunt te hebben als ze op school hun vakantie verhalen mogen vertellen!
Sjoerd zei…
Inderdaad, met die foto's mogen ze thuiskomen...
Bertiebo zei…
Superleuk die foto's. Ook een leuk idee. Tenminste voor kinderen. Wij hadden een keer een directeur met hetzelfde idee, maar dan voor de collegae. Het werd een fotocollage en die eindigde op het leerkrachtentoilet!
Annelies zei…
Mooie actiefoto’s van die genietende kinderen! Dat doet je oma hart toch goed, hè. Jullie kunnen met een goed en dankbaar gevoel terugkijken op deze vakantie!
In de weer zei…
Méér dan geslaagd !
Zeer zeker geslaagd, die missie. Onze kinderen vinden dat ook altijd zo geweldig, springen vanaf de rotsen bij La Roque-sur-Cèze. Ik vond dat doodeng, het was ook eigenlijk verboden
Margriet zei…
Dat moeten ze winnen kijkt mij. Het ziet er fantastisch uit!
Martine zei…
Wat zullen jullie weer genoten hebben! Ik koester de foto’s die wij bij ‘de put’ hebben gemaakt.
Marthy zei…
Al weer veel te lang geleden, Martine.