Doorgaan naar hoofdcontent

Regen en spelletjes doen

Afgelopen maandagmiddag kwam onze zoon Bas met zijn gezin aan op een camping hier vlakbij. Hij was jarig die dag en met zijn allen hebben we dat op het terras van het restaurant daar gevierd met een lekkere maaltijd. Ze troffen het niet helemaal met het weer want dinsdagmiddag begon het te regenen en dat ging de hele nacht door. Gistermorgen regende het nog en in de loop van de morgen kreeg ik een appje dat ze er aan kwamen, het werd wel erg drassig rond de tent. Hiermee rekening houdend had ik al een lekkere cake gebakken en die kon, nog niet helemaal afgekoeld, direct aangesneden worden. Ook wat vlees uit de vriezer gehaald en we hadden verse boontjes en mooie aardappeltjes, dat ging helemaal goed komen.

Gelukkig zijn we allemaal gek op spelletjes doen dus de tafella werd al snel opengeschoven om de kaarten te pakken. Daar lag ook dit spel kaarten en de kinderen werden meteen enthousiast, Donald Duck kaarten. Onze zoon herkende ze onmiddellijk, die zijn heel oud, die zijn van vroeger. Ook bij schoondochter thuis hadden ze diezelfde kaarten. Zeker veertig jaar oud en ze deden nog goed hun werk, we hebben er leuk mee gespeeld. 

Reacties

miekequilt zei…
Heerlijk voor jullie zoon om zo'n fijne droge plek in de buurt te hebben. En voor de kleinkinderen en jullie ook een heerlijke dag. Zo werd een natte pestdag een gezellige pestdag.
Heerlijk toevluchtsoord, met lekker eten op de koop toe.
Emie zei…
Wat een gezelligheid (en improvisatievermogen van jouw kant)!
Sjoerd zei…
Altijd handig zo'n adresje in de buurt...
Marthy zei…
En een lekkere douche.
Ik moet aan vroeger denken. Menige regenachtige dag werd een 'pestdag'!
Marthy zei…
Zo ging het bij ons thuis ook, Jeanne. Urenlang zat ik met een paar broers en zussen te pesten. Echt zo'n spelletje uit onze jeugd.
In de weer zei…
Leuk hè, wij spelen het nu ook weer vaak met de kleinkinderen.
Marthy zei…
Ze hadden zelf ook nog een spelletje meegebracht, Qwixx. Je speelt het met gekleurde dobbelstenen. Leuk voor de winteravonden.
Bertiebo zei…
Leuk hè. Ik zit ineens weer te pesten!
Margriet zei…
Ik ben geen spelletjesmens, kon als kind al niet tegen mijn verlies, haha. Maar het zal ongetwijfeld gezellig geweest zijn...........