Doorgaan naar hoofdcontent

Zondag in St. Pierreville

Op weg naar St. Pierreville gistermorgen maakten we eerst op de Col de la Croix de Ferrières, het hoogste punt van onze route op 938 m, even een kort wandelingetje om te genieten van het feit dat de zon scheen na een dag en nacht regen en de natuur en de uitzichten daar zo mooi zijn. Je kan het nog niet goed zien maar daar links op die helling begint de heide te bloeien.

Hier wat dichterbij. Het moet nog wat dieper paars worden maar over een week of twee staan daar hellingen vol met heide te bloeien.

Als ik me omkeer heb ik dit uitzicht, heel in de verte over de Rhône de eerste uitlopers van de Alpen, de Vercors.

In St. Pierreville staan 's zomers op de zondagsmarkt altijd muzikanten te spelen en te zingen. Veel publiek, ook bij de kramen. We wachtten er op onze kinderen en gezamenlijk liepen we naar het terras van het restaurant waar we vaak komen.

De jongsten van ons gezelschap lieten het zich goed smaken en ook de ouderen hebben heerlijk zitten eten. En ik als moeder en oma zat dubbeldik te genieten.

Reacties

Sjoerd zei…
Vooral bij dat laatste kan ik me best wat voorstellen.
miekequilt zei…
Een mooie omgeving en mooi gezelschap, heerlijk toch.
Emie zei…
Het ziet er heerlijk zomers uit en dan is het regenleed snel geleden. Wat fijn ook om de kleinkinderen on de buurt te hebben, ik snap dat je dubbel en dwars geniet.
Bertiebo zei…
Niets mooier dan dat!
Wat een heerlijke zondaginvulling.
Elizabeth zei…
Wat wonen jullie toch op een mooi plekje! En ja.. dan kinderen en kleinkinderen om je heen en het voelt als het paradijs op aarde...
Wat mooi allemaal! En wat leuk ook die muzikanten die daar staan te spelen en te zingen.
Margriet zei…
Genieten met het hele spul om je heen!