Voor de liefhebber

Tijdens een van onze bezoekjes aan de brocantemarkt van La Voulte zagen we deze bromfiets te koop staan en ik nam die schoonheid natuurlijk op de foto. We hebben hem uitvoerig staan te bewonderen en waren niet de enige, er stond een kring belangstellenden om heen. Voor zover ik heb kunnen nagaan is Motavit een Frans merk en is deze bromfiets van de vijftiger of zestiger jaren. 

Hoe is deze bromfiets in zo'n perfecte staat gebleven? Er zat geen spatje roest op, alles glom en blonk. En kijk eens naar die mooi leren tassen, aan die rode biesjes te zien horen ze bij de bromfiets. Toch laten de riempjes zien dat de bromfiets gebruikt is. 

Het was nog vroeg in de ochtend maar hij was al verkocht, voor 1.000 euro van eigenaar verwisseld. Die nieuwe bezitter  is waarschijnlijk een echte liefhebber, hij heeft misschien wel een museumpje thuis. Of hij zet de bromfiets in zijn woonkamer neer, dat is tegenwoordig helemaal niet gek.

Reacties

In de weer zei…
De vorige eigenaar heeft goed voor deze schoonheid gezorgd !
Sjoerd zei…
Een schitterend exemplaar van een fiets met hulpmotor.
miekequilt zei…
Of hij gaat er lekker mee rijden. Leuk om mee te toeren , toch?!
Geweldig mooi, maar om zoiets in de woonkamer te zetten, nou nee
Bertiebo zei…
Ik ben wat brommers betreft blijven steken in de jaren zestig. Ik had een grijze Sparta en mijn vriendje had (uiteraard) een Puch
KnutzEls zei…
Nooit een brommer gehad of op gereden. Maar dit is een beauty!
Emie zei…
Wat een schoonheid! Ik kan me helemaal voorstellen dat hier liefhebbers voor zijn.
Lida zei…
Net terug van onze vakantie (2 x 3 weken), zit ik hier bij jou nog even na te genieten van dat prachtige land. Z'n stadjes, kerkjes, ruïnes, landschappen, vergezichten, rivieren, meren, de marktjes en de brocantes. Wat een geweldige bromfiets!
Wat een pracht! maar in mijn kamer toch maar niet.
Marlou zei…
Wat een beeldje!
Die zou ik ook wel willen hebben.
En steeds mooi oppoetsen!

Groetjes!
Marthy zei…
Leuk weer van je te horen, Lida. Jij bent ook een echte francofiel hè.