Doorgaan naar hoofdcontent

Anoniem reageren op Blogspot


 Verschillende blogvrienden hadden problemen met reageren op mijn blog, zij konden dat alleen maar anoniem doen. Heel vervelend en het probleem zag ik ook bij andere Blogger blogs. Nicole van kwam Bloggen en Loggen kwam vandaag met de oplossing van dit probleem. 

Kijk even op haar blog waar zij uitlegt wat je moet doen. Het is een kwestie van een vinkje wat er niet moet staan. Ik kon bij iedereen normaal reageren dus bij mij stond het vinkje er inderdaad niet.
Controleer de instellingen van je browser even met de aanwijzingen van Nicole en het probleem is opgelost. Succes!

Reacties

miekequilt zei…
JA! Het is gelukt. Maar ik heb niks veranderd want ik had ook geen klachten van lezers. Maar bij jou is het probleem nu opgelost, want ik kan gewoon reageren. Super!
Lies zei…
Mij lukt het blijkbaar...
De uitleg kan ik niet lezen, want dan moet ik inloggen op Google, en dat kan niet...
Lie(f)s.
Marthy zei…
Ik heb niets veranderd Mieke, bij mij stond het vinkje niet.
Anoniem zei…
Bij mij hetzelfde als bij Lies hierboven. Gek he
Marthy zei…
Het linkje naar Bloggen en Loggen met de uitleg werkte niet, nu wel.
In Firefox werkt het bij mij, maar mijn email client Aquamail gebruikt blijkbaar standaard Google Chrome wanneer ik op je dagelijkse mail klik op mijn Android phone. Heb het daar nu verholpen zoals uitgelegd en wekt nu prima! Bedankt!
Marthy zei…
Fijn dat het werkt en dat je het even meld, Michiel.
Jolande zei…
Ik heb geen problemen meer met reageren. Mijn instellingen stonden al zoals op dit blog beschreven staat. Ik heb alleen problemen met Blogloving, die ligt er om de haverklap voor een week of langer uit en dan moet ik alle blogs zelf in de gaten houden, wat dus niet lukt, vandaar nu weer een inhaalslag.