Doorgaan naar hoofdcontent

Graag een kijkje nemen

Toen we afgelopen zondag terugfietsten door de vallei kwamen we langs dit huis waar ik altijd even extra naar moet kijken, zo mooi vind ik het. Het heeft daar jarenlang leeg en verwaarloosd gestaan en dat ging mij echt aan het hard. Ik was blij dat er een jaar of vier geleden leven in kwam en telkens als we er daarna langskwamen zagen we dat  er weer wat aan het huis gedaan was. Het dak is vernieuwd en er kwamen luiken aan de ramen, wat er binnenin is gedaan kan ik natuurlijk niet zien maar ik zou er graag een kijkje nemen. We zijn er nog niet achter of er permanent in gewoond wordt of dat het een tweede huis is maar we hebben wel het vermoeden dat het van twee gezinnen met kleine kinderen is.

Aan de overkant van het huis staat dit mooie Renault camperbusje, gespoten in een fraaie kleur groen. Het is van de eigenaren van het huis maar er wordt niet veel mee gereden want het onkruid tiert welig rondom de auto. Begrijpelijk want ze zullen hun handen vol hebben aan het huis. 

Reacties

miekequilt zei…
Zijn er nooit mensen als jullie langskomen? Dan kan je toch gewoon vragen of je eens mag kijken? Of is dat erg brutaal? Het busje is ook mooi.
In de weer zei…
Het huis ligt daar ook op zo’n mooie plek.
Emie zei…
Wat een heerlijk robuust huis en wat ontzettend fijn dat er mensen zijn die het opknappen. Het gaat je vast nog wel eens lukken om daar binnen te kijken!
Judy zei…
Echt een mooi huis! Dikke muren lijkt het, lekker koel!
Marthy zei…
Ik ga het ooit eens vragen, Mieke. Ik begin dan gewoon met mijn bewondering uit te spreken.
Bertiebo zei…
Precies: ze zullen trots zijn denk ik, als je het vraagt!
Elizabeth zei…
Wow... mooi! Zowel dat huis als het camperbusje...
Het heeft dezelfde uitstraling als jullie huis, ook zo mooi!
Lida zei…
Die mensen zijn natuurlijk ontzettend trots op datgene wat ze daar allemaal doen. Ik denk dat ze jullie heel graag een rondleiding geven.
bemar zei…
Het lijkt op jullie huis, kwa sfeer. Ik zou toch eens aankloppen. Wie weet vinden ze het hardstikke leuk. Jullie zijn tenslotte ook van de grond af gaan opknappen!
Jolande zei…
Dat moet een gigantische klus zijn zo'n huis opknappen. Ik hoop voor je dat je het nog eens binnen kunt bekijken.