Over twee rivieren

 Velden vol fruitbomen en dan echt allerhande soorten fruit staan daar in de Rhône vallei, wat een mooi gezicht.We kwamen langs dit mooie huis waar nog druk geroveerd werd, aan de muur  moest in ieder geval nog wel wat gedaan worden. Rond een uur of één kwamen we terecht in Loriol sur Drôme waar we een stokbrood kochten en in een park een bankje vonden in de schaduw van bomen. Daar gebruikten we onze lunch.

Weer op de fiets moesten we een stukje over de N7, een drukke weg maar we wilden Livron sur Drome aandoen. We staken via een grote stenen brug de rivier de Drôme over en reden zo het dorp binnen met voor onze neus deze leuke muurschildering. Die ging natuurlijk op de foto.

'Wacht even' zei Mart en hij ging pontificaal voor de fietser op de muurschildering staan. We moesten er alletwee om lachen.

Daarna ging het richting La Voulte, het eindpunt van onze tocht van vandaag. Eerst passeerden we via deze mooie brug een zijarm van de Rhône, Petit Rhône.

En daarna zagen we aan de overkant van de rivier La Voulte liggen. Bijzonder want we hadden het nooit zo mooi zien liggen vanaf de rivierkant. In deze plaats gaan we vaak naar de maandelijkse brocante markt.

Onze auto stond aan de overkant van deze schitterende brug maar die is gemaakt in de tijd van paard en wagens, niet nu er auto's en fietsen in beide richtingen tegelijkertijd gebruik van moeten maken. Gelukkig was het zondag en vroeg in de middag, dan zitten de meeste Fransen aan tafel en is er niet zo veel autoverkeer. Verstand op nul en blik op oneindig en ik kwam veilig aan de andere kant.

Reacties

 1. Wat is die muurschildering ongelooflijk leuk gedaan zeg, vooral met die twee wielrenners :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede ingeving van Mart. Maakt de schildering nog echter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig mooi toch, Marthy. En zo fijn dat je ons steeds mee laat genieten.
  miekequilt
  Ggggrrrrrr, waarom kan ik niet gewoon reageren?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie muurschildering, het lijkt net echt! Gelukkig voor jullie was het niet druk op de brug, lijkt me best eng.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die muurschildering blijft je straks bij. Weet je nog... Mooie foto's vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zit ook te lachen om die foto met Mart. Geweldig leuk en meteen zie je hoe goed die mural is

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Levensecht, Mart staat er geweldig op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige foto, die van de 'twee fietsers'!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die muurschildering is schitterend en die foto met Mart erbij vind ik hartstikke leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.