Doorgaan naar hoofdcontent

Een hoekje op het balkon

De twee oranje pompoenen op het tafeltje kregen we mee van vrienden in Frankrijk en die mooie grijsgroene kocht ik gisteren bij een klein tuincemtrumpje in Bovenkerk. Samen met een plantje wat de hele zomer buiten heeft gestaan op een tafeltje onder een boom in de Franse tuin vormt het een mooi tafereel.

Ook deze klimop heb ik meegenomen uit Frankrijk, ik sjouw hem al een paar jaar mee heen en weer. In een hoekje van de binnenplaats gedijt deze plant goed en ik vond het zonde om hem achter te laten omdat ik weet dat dat hij dat ook doet op ons Nederlands balkon.

En zo ziet dit hoekje er weer leuk uit. De tafeltjes zijn wat roestig maar dat deert me niet. Deze pompoenen gaan niet in de pan hoor, ik heb genoeg butternuts meegenomen om wat lekkers mee te maken.. Ik laat ze zo lang mogelijk liggen en bij eventuele nachtvorst haal ik ze gewoon even in huis.

Reacties

miekequilt zei…
Een gezellig hoekje.
In de weer zei…
Mooi sfeerhoekje Marthy !
Emie zei…
Toch een Frans buitengevoel op je Hollandse balkon. Lekker sfeertje.
Sjoerd zei…
heel sfeervol ingericht.
Judy zei…
Wat een sfeervol hoekje! Klimop is zo decoratief, ik ben er dol op. En samen met dat oranje van de pompoenen... een plaatje!
Jolande zei…
Wat een gezellig kleurrijk hoekje.
Wat staan de oranje pompoenen mooi daar op het tafeltje! Een kleurrijk herfst tafereeltje zo.
Die van ons zijn in de risotto beland, samen met de cèpes!
Lies zei…
Blijft dus héél lang mooi...!
Lie(f)s.
Bertiebo zei…
Het staat erg gezellig. Bijzonder dat we het allebei over pompoenen hadden gisteren
Erg decoratief en gezellig!
Margriet zei…
Toch zijn die oranje pompoenen ook lekker hoor. Uchiki Kuri toch? Ik heb ze ook op het balkon liggen en binnen op een dienblad met andere pompoenen uit de tuin
Elizabeth zei…
Gezellig..., en toch een beetje tuin om je heen!