Doorgaan naar hoofdcontent

Even naar het strand

In Scheveningen vingen we Sebas een paar uurtjes op en terwijl kleinzoon en opa zich vermaakten met de zoveelste voetbalwedstrijd liep ik even naar het strand, een wandelingetje van 10 minuten.

Het was rustig op strand, weinig mensen en ook de zee was rustig.
Leuk, die gekleurde peilers onder de pier, had ik nog niet eerder opgemerkt.

En dit futuristiche gebouw kende ik helemaal niet maar het schijnt er toch al een jaar of twee te staan. Het wordt ook wel het ruimteschip genoemd, passende naam maar de gemeente Den Haag blijkt er ontzettend mee in haar maag te zitten. Ze zijn op zoek naar een nieuwe huurder, de vorige is failliet verklaard. Maandelijkse huursom van bijna 40.000 euro voor deze exclusieve beachclub!

De zon piept door de wolken en trekt een prachtige baan  licht over de aanrollende golven.


Vanaf de rechtse toren kan je bungy jumpen maar ik heb het hier nog nooit zien doen. Zal wel meer een hoog zomerse activiteit zijn.

Veel schelpen op het strand, ook grote hopen, zie mijn kopfoto.

Na deze eenzame meeuw gefotografeerd te hebben loop ik weer terug naar mijn mannen. Ik denk niet dat ze me gemist hebben.

Reacties

Emie zei…
Prachtige foto's die de ruimte van de kust mooi doen uitkomen.
Elizabeth zei…
Heerlijk, Scheveningen... Even uitwaaien en het sfeertje proeven.
Dat nieuwe gebouw heb ik ook nog niet zien staan. Maar de laatste keer dat we daar waren zijn we niet tot het einde van de pier gelopen...
Sjoerd zei…
Een schitterend bouwgevalletje, maar 40.000 euro heb ik er echt niet voor over. Logisch dat ze daar niemand voor vinden.
Duur strandtentje, mooie foto’s!
Heerlijk zo even een ‘strandje pakken’! Dat missen we toch wel eens als we op de berg zitten, hoor!
Bisou😘😘
Heerlijk om dat zo even te kunnen doen. Altijd mooie foto's.
Bertiebo zei…
Ik kom vaak in Scheveningen, een ander stukkie: Duindorp. Dat gedeelte waar jij de foto's maakte, daar vind ik 's zomers niet veel aan, te druk. Maar nu zoals jij het op die foto's laat zien, nu vind ik het prachtig
Die schittering van de zon in het water, prachtig!
miekequilt zei…
Wat zijn strand en zee toch mooi. Het was weer genieten van je mooie foto’s. Wat een geld trouwens voor de huur van dat gebouw. Daar moet je toch een superomzet voor draaien.
Lies zei…
Héérlijke momenten!
Dat 'geld' gaan we maar terzijde laten...
Lie(f)s.
Judy zei…
Heerlijk om even de zeelucht op te snuiven! Prachtige kopfoto!
Jolande zei…
Wat heerlijk even uitwaaien.
Die gekleurde palen vielen me gelijk op, echt vrolijk.
Wat een huurprijs zeg, kan wel geloven dat ze daar huurder voor vinden.
Je kopfoto vind ik fantastisch, ik hou van schelpen, maar die hebben we niet tot nauwelijks op onze stranden, nou ja, je kunt niet alles hebben.
En nu mis ik de zee :-)
bemar zei…
Het strand is altijd heerlijk even heen te gaan. In de zomer vind ik Scheveningen te druk,maar nu valt het mee zo te zien. Wat een hoeveelheid schelpen!