Doorgaan naar hoofdcontent

Zwemparadijs

Ik had het al eerder verteld, we zaten daar tijdens de fotoweek in het zuiden van de Ardèche vlakbij een heerlijke rivier, de Chassezac. Deze foto is de eerste dag genomen, we hielden het toen bij pootje baden.
Wat een schoon water, je kon de stenen zien liggen. En de temperatuur van het water was precies goed, lekker fris, hier kon je afkoelen.

Wat we dan ook bijna iedere dag deden. Het was tijdens die week doorlopend dik boven de dertig graden en dan heb je wel behoefte aan verfrissing aan het eind van de dag. Zwemmen ging met mijn nieuwe knie niet goed, daar stopte ik snel mee maar lekker dobberen is ook fijn. De anderen zwommen hele stukken heen en weer.

Na het zwemmen lieten we onze zwemkleding opdrogen voor we weer naar huis gingen. Je voelde de frisheid van het water nog een hele poos daarna op je huid.

Reacties

Sjoerd zei…
Ik weet nog dat het water op de diepere plaatsen in de Ardèche behoorlijk koud kon zijn t.o.v. de buitentemperatuur.
Bertiebo zei…
Heerlijk in het water. Of je nou zwemt of niet!
In de weer zei…
Zoiets heerlijks met het warme weer dat kun je niet links laten liggen. Daar moet je van profiteren, op wat voor manier dan ook.
Judy zei…
Dat ziet er heerlijk verfrissend uit met zijn allen!
Emie zei…
Wat een zwempret!
Zalig zo lekker afkoelen op die warme dagen.
Charlie zei…
Lekker verfrissen in mooi helder water!
Ger zei…
Heerlijke verfrissing zo in en aan het water bij die hoge temperaturen.
Janny zei…
Lekker afkoelen in het water!
Mirjam zei…
Wat lekker Marthy! Bewegen in water is altijd goed voor het herstel. Daar hoef je niet voor te zwemmen. Dobberen is ook fijn 😉
KnutzEls zei…
Lekker zo'n afkoeling dichtbij
Lies zei…
Hééééérlijk!
Lie(f)s.