Bouwbespreking

We gingen naar Scheveningen vanmiddag voor een bouwbespreking. Oudste kleinzoon Thijs, inmiddels 13 jaar, krijgt een kamer in de garage die zijn opa grotendeel gaat bouwen. Zijn broertje Sebas kan dan doorschuiven naar de grotere kamer van Thijs. Maar eerst maakten we een duinwandeling waarbij de jongens dan altijd even naar de uitzichttoren willen lopen. Vriendje Leander was er ook bij en een normale foto van drie van die jongens maken is er niet bij. Ze willen alleen maar stoeien en gek doen. Nou, vooruit dan maar, oma maakt wel foto's.


Op een bevroren vennetje probeerde opa even of het ijs sterk genoeg was waarna de jongens er even lekker op gespeeld hebben. De zon was rond de middag al zo warm dat we bij de watertoren  buiten op het terras koffie konden drinken.


Reacties

 1. Wat is het genieten van het heerlijke winterse weer Marthy!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zon blijft maar schijnen en wat wordt ie al warm, zo lekker.

   Verwijderen
 2. Heerlijk dat zonnetje, vandaag ook weer gefietst en ik heb het idee dat m'n gezicht al een beetje gaat kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou wel van dit lekkere winterweer. Dat mag voor mij wel even blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik probeer de kleinkinderen nu zoveel mogelijk te zien en te fotograferen, Bertie. Mooie herinneringen voor als ik straks ze weer voor langere tijd niet zie.

   Verwijderen
 5. Oh ja dat gek doen herinner ik mij ook nog van mijn zoon! Pffff, geen ene foto waar hij normaal op stond op deze leeftijd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het plezier spat van hun snoetjes. Leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.