Gezellig dag met mist

Een drukke dag vandaag maar ook wel een leuke. Ik liep allereerst al om kwart over acht met Luuk naar school terwijl Mart Saar naar het kinderdagverblijf bracht waar hij ook nog met veel succes voorlas. De kinderen hadden bij ons geslapen omdat hun mama een hele vroege afspraak had in Noord-Holland. We moesten nog iets ophalen bij Stephanie, een nichtje van mij. We werden daar ontvangen met koffie en hadden zoveel bij te praten dat we lang bleven zitten. Daarna onze administratie bij de boekhouder gebracht en ook nog even mijn nieuwe zonnebril (op sterkte) opgehaald. Toen ook de koop van een warme wandelbroek voor Mart snel slaagde vonden we dat we nog tijd hadden om bij vrienden langs te gaan die in Oude Wetering wonen vlakbij de veerpont.


Deze pont vaart over de wetering naar Leimuiden/Rijnsaterwoude. Rechts van de pont ligt de Braassemermeer maar daar was weinig van de zien, zo mistig was het. We hadden de hele dag afwisselend zon en dan weer dikke mist, vreemd weer. Maar goed, dat deed verder niets af aan deze gezellige dag.

Reacties

Ageeth Mooij zei…
Bij ons was het de hele dag zo mistig, een beetje triestig eigenlijk.
Jullie hadden een geslaagde dag, dat geeft altijd een goed gevoel. En chapeau voor het voorlezen!
Hier ook veel mist gehad gisteren Niet fijn om dan 's avonds terug naar huis te rijden..... Het heeft jullie er niet van weerhouden om veel dingen te doen in ieder geval! Vandaag voorspellen ze veel zon, heerlijk, helemaal omdat ik een dagje thuis ben vandaag en niet hoef te werken.
Sjoerd zei…
Dat kan wel eens leuk zijn als alles van een leien dakje gaat.
Bertiebo zei…
Wat zijn pontjes toch mooi!
Marthy zei…
De kinderen vonden het erg leuk, een opa die voorlas. Maar ook belangrijk, opa zelf vond het ook geweldig.
Marthy zei…
Jammer, hier geen zon te zien. Geniet jij er maar van op je vrije dag.
Marthy zei…
We hadden iegenlijk vier 'boodschappen' en dat liep gesmeerd. Fijn als je dan nog tijd overhoudt om bij vrienden langs te gaan.
Marthy zei…
Daarom wil ik ze altijd op de foto zetten, Bertie.
Wat een mist op het water! Op de Lek viel het me eigenlijk nog mee. Toevallig moest ik ook met de pont over maar niet dezelfde als die van jullie. Jammer, had dat best gezellig gevonden (-:
Jullie hebben veel gedaan op één dag!
Alles met water vind ik mooi. Er is altijd iets te zien en te beleven.
Marthy zei…
Ik ben een poosje met deze pont overgestoken naar mijn werk vanuit Leimuiden, op de fiets. Het was een prachtig stukje fietsen en dan als kers op de taart nog een stukje over dat water met zicht op de Braassemermeer.
Marthy zei…
Ik had best even met jou op de pont willen staan, Kakel. Ik ben er niet mee opgegroeid, met het gebruiken van een pont. Ik vind het nog steeds leuk om de pont over de Lek te nemen.