Wat een feest

Ik had vannacht niet zo goed geslapen, komt wel meer voor, en zoals zo vaak val ik dan tegen de ochtend pas in slaap. Dus toen de wekker om half acht ging kwam ik uit een diepe slaap naar boven in het vage besef dat ik eruit moest om te gaan lopen met mijn wandelcluppie. Met het idee dat het goed voor me is liet ik me uit bed rollen en daar had ik achteraf geen spijt van, want het werd feest buiten. Op de heenweg nam ik al foto's in polder Bilwijk maar de lucht was toen nog niet blauw.  De bovenste foto nam ik met mijn smarthphone terwijl we ergens rond Oudewater aan het wandelen waren. Ik was bang dat als ik terug reed door de polder er er niet veel meer te fotograferen zou zijn. Wat was het mooi op die plek daar, we genoten met zijn allen. Jammer dat mijn camera in de auto lag.

Maar gelukkig was er op mijn terugrit nog genoeg moois te zien. De bomen en struiken wel wat minder wit maar dat zorgt ook voor mooie contrasten. Ik heb mijn auto op een parkeerplek gezet en ben een stuk gaan lopen over een natuurpad. Helemaal tevreden kwam ik daarna thuis. Lekker gelopen, genoten van de prachtige natuur en mooie foto's gemaakt.
Reacties

Mirjam zei…
Oh ja, wat is het prachtig buiten hè, de laatste paar dagen. Ik was er ook al op uit gegaan. En vandaag met de zon erbij is het nog net even mooier als gisteren, al was hier vandaag het meeste witte wel van de bomen verdwenen. Met je telefoon heb je ook nog heel mooie foto's weten te maken. Als ik in de duinen wandel maak ik altijd foto's met de telefoon. Lukt over het algemeen best goed... Wandelen met die groep in combinatie met de camera is niet zo handig..
Fijne avond Marthy,
Liefs,
Mirjam
Marthy zei…
Wat is dit genieten, hè Mirjam. Ik ben niet zo goed in foto's maken met mijn telefoon maar deze was goed gelukt. Jouw foto's die je met je telefoon maakt zijn altijd prachtig. Ik moet gewoon meer gaan oefenen, ben er nog niet echt handig in.
KnutzEls zei…
Ik twijfelde vanmorgen ook, maar ben blij dat ik toch gegaan ben. Ook genoten en foto's gemaakt en verfrist thuis gekomen.
Annelies zei…
Mooie "geniet foto's'"! En die kopfoto is zoals gewoonlijk weer schitterend, Marthy!
Marthy zei…
Achteraf ben ik altijd weer blij dat ik toch gegaan ben, Els.
Marthy zei…
Dank je, Annelies. Soms zie je direct dat een foto het waard is om 'op kop' te gaan;-)
Genieten was het met al dat wit. Ik maak heel vaak foto's met mijn telefoon. Zo handig.
Marthy zei…
Ik geloof dat ik de enige tuttebel ter wereld ben waarbij dit zelden lukt.
Jeanne zei…
Mij verging het al net zo vanmorgen. Gisteren had ik geen tijd om te wandelen, maar vandaag was er gelukkig nog genoeg te genieten. Prachtige (kop) foto's evengoed!
Marthy zei…
Ook ik had gisteren geen tijd en vond dat erg jammer. Maar vanmorgen was het gelukkig ook heel mooi.
Magda zei…
Your country is so beautiful, thanks for all the pictures everyday, much appreciated!
Vlimbouter zei…
Ondanks de bittere kou is de natuur nu prachtig, hé.
Marthy zei…
Ikzelf heb geen problemen met de winter, vind eigenlijk alle seizoenen mooi maar dit soort dagen met veel zon en prachtige natuurbeelden helpt veel mensen door de winter heen.
Marthy zei…
Thank you Magda and yes, we live in a tiny but beautiful country.
Super prachtig.. oh wat genieten van jouw mooie winterfoto's!! Dromen in wit, zou je het ook kunnen noemen ;o)
Marthy zei…
Dank voor je lieve complimenten, Stefanie.
Wat is de winter toch fotogeniek. Schitterende foto's maakte je!
Pippa's Hus zei…
Wat was het mooi he? XX Esther
Marthy zei…
In deze omstandigheden kan je wel foto's blijven maken, Alet.
Marthy zei…
Echt genieten!
Het was buiten echt genieten! Koud maar heel gezond weer en van de blauwe lucht en de zon wordt iedereen blij. Schitterende foto's heb je gemaakt. Mijn hart bloeit meteen open voor de Krimpenerwaard.
Dikke kus ♥
Marthy zei…
Wij wonen zo mooi, Mirjam en jij en ik beseffen dat gelukkig ook.