Naar de zolder ermee

Ontzettend leuk, al die feestdagen, ik heb er ook echt geen hekel aan maar nu gaan we weer terug naar het normale leven. Wel fijn dat die eerste maandag van het nieuwe jaar zonnig is, dat geeft meteen zin om al de kerstspullen op te ruimen. Het kerstboompje wat toch al veel naalden liet vallen naar buiten, de beeldjes van de kerststal ingepakt in vloeipapier. Al die leuke kleine versielselen die ik opgestuurd kreeg gaan ook in een doos, voor volgend jaar. Dat engeltje, gemaakt van een plastic zak met haren van wol had ik opgehangen zoals ook dat leuke slingertje wat trouwens in een heel mooi doosje zat. Een kerstboompje van vilt kreeg ik en nog een engeltje, beeldschoon gehaakt.

Verder ontvingen we een hele rits kerstkaarten waaronder veel zelfgemaakten. Ik kreeg zelfs een kaart met een foto van mezelf erop, wist niet eens dat die gemaakt was. Deze kaarten gaan in mijn grote doos met correspondentie, die ga ik allemaal nog eens lezen als ik tachtig ben. Alle mensen die mij en mijn brievenbus blij maakten, reuze bedankt!


Reacties

Graag gedaan Marthy.
Wat is de blogwereld toch fijn he.
KnutzEls zei…
Wat is iedereen snel, hier hangt en staat nog alles. Morgen misschien of overmorgen.... :-)
Emie zei…
Ha, lekker ruimen. Het heeft wel wat!
Jeanne zei…
Ik voel me vereerd, dat ik in de doos met correspondentie kom.......leuk toch?
Sjoerd zei…
Hier gaat woensdag de bezem erdoor...
Marthy zei…
Ik ben er 'rijk' door geworden, Jeanette.
Marthy zei…
Manlief gaat samen met een van onze zonen een klus doen en kon me vandaag nog helpen, Els, dus......weg ermee.
Marthy zei…
Het was wat snel maar ik had er geen moeite mee. Weer een heerlijk opgeruimd huis, Emie.
Marthy zei…
Het was een verrassing, jouw kaart met mij op de foto. Leuk!
Marthy zei…
Lekker, Sjoerd, terug naar het gewone leven.
In de weer zei…
Nee, ik ga echt nog niet opruimen hoor eerst moeten de driekoningen nog arriveren. Ze hebben zo'n lange reis gemaakt. Kan ze dat toch niet aandoen ;-)
Marthy zei…
Leuk! Je hebt helemaal gelijk.
Vlimbouter zei…
Wij wachten altijd tot na driekoningen om op te ruimen. Ha ja, de koningen mogen pas uit de doos en in de stal komen op 6 januari. Opruimen wordt een werkje voor volgend weekend.
Marthy zei…
Zal ik als goed opgevoed katholiek meisje me volgend jaar ook maar eens aan moeten gaan houden;-)
Elizabeth zei…
Ja, opeens ben je 'die rommel' zat hè..
Wat een mooie zelfgemaakte kaarten kreeg je! Allemaal in het 'koester'doosje; zo leuk om later weer te bekijken!
Marthy zei…
Oh, dat vind ik wel een leuke benaming 'koesterdoosje'. Alleen is het geen doosje hoor Elizabeth, maar een behoorlijke doos.
Onliemie zei…
Hier blijft de tak nog een tijdje hangen... dat is dan het voordeel van geen vallende naalden! Alleen heeft het zijn symboliek gemist... het schijnt dat de groene takken "leven" symboliseren. Maar wat "leven" betreft, daar hebben we deze kerst dan wel geen gebrek aan gehad met ons Baptistje! :-)
Marthy zei…
Ach, de eerste kerst met jullie kleine manneke, wat is er mooier leven.
Dat is jammer, zie ik goed dat er witte vegen op de kaart zitten. Was het inkt dus niet echt 'veeg' bestendig. Nog zo m'n best gedaan om het netjes op de kaart te tekenen/ schrijven. Wel blij dat je hem goed hebt ontvangen.
X
Wat een leuke kerstversiering hing er bij jou in de boom. Vooral de engel vind ik leuk, en zo simpel. Je moet er maar opkomen (-:
Eind van de week zullen we de boom wel gaan opruimen. Lekker alles weer "glad."
Lieve groet.