Mijn alleroudste blogvriendin

Emie is mijn alleroudste blogvriendin en degene met wie ik de meeste overeenkomsten heb. We zijn samen met onze echtgenoten semigranten, zij wonen half in Italië en wij half in Frankrijk. Emie en haar man Adrie wonen in Umbrië en dat grenst aan Toscane dus jullie begrijpen het al, wij hebben vandaag een bezoek gebracht aan het stel wat op een prachtige plek vlakbij de middeleeuwse stad Gubbio woont. We dronken koffie op het terras voor het huis en daarna kregen we een rondleiding over de domeinen met speciale aandacht voor de wijngaard van Adrie. Emie nam daar foto's van. In de zon met een prachtig uitzicht genoten we van een heerlijke lunch en natuurlijk werd er een glaasje wijn van het huis bij geschonken.Voordat we weer naar de andere kant van het meer van Trasimeno reden waar we in een leuke B&B overnachten hebben we nog even een kort bezoek gebracht aan de stad Gubbio. Weer zo'n mooie Italiaanse stad met prachtige gebouwen maar ook nauwe straatjes waar je zo lekker kunt ronddwalen. Het was ontzettend leuk om even in het Italiaanse leven van mijn blogvriendin te kijken, bedankt Emie en Adri voor de fijne dag.


 


Reacties

 1. Wat ontzettend leuk, Marthy! Wat maken jullie een schitterende reis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dit was echt leuk vandaag, zo bij Emie en Adrie een kijkje te nemen.

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat jullie ook nog even Gubbio hebben bezocht en vanaf het Piazza Grande de stad hebben zien liggen. Bedankt voor de lieve woorden, oudste vriendin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooie stad, Emie, moeten we nog eens terug komen. We hebben lang niet alles gezien.

   Verwijderen
 3. Oh wat leuk voor jullie. Het is zo leuk om iemand die je zo hebt leren kennen te ontmoeten. En dan aan zo'n mooi gedekte tafel mogen eten. Wat een heerlijke dag hadden jullie, want dan ook nog een mooie stad bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Emie had een prachtige tafel gedekt en we hebben heerlijk op zijn Italiaans zitten eten.

   Verwijderen
 4. Wat bijzonder zo'n blogvriendschap!
  Ik ben dol op Italië. Ik denk dat wij volgend zomer weer een keer die kant op gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.