Doorgaan naar hoofdcontent

Het was een warme dag

Om drie uur gisterenmiddag kwamen de eerste twee fietsers binnen, om half zeven de drie laatsten en die waren wel aan hun eindje. Maar van een biertje en een lekkere douche knapt iedereen op en het hele stel zat op acht uur aan tafel, vol met verhalen over alle cols die ze genomen hadden. Ze hadden een zware dag  gehad want het was erg warm met daarbij 130 km door bergachtig gebied, dat is geen kleinigheid. 
En als je dan toch vroeg bent heb je alle tijd om een verdiend tukkie onder een boom te doen.

De mannen wilden vroeg starten vanmorgen, het zou weer een warme dag worden en alle kilometers die ze voor het middaguur weggetrapt hebben zijn dan meegenomen. Zes uur stonden we op, half zeven ontbijt. Iedereen had heerlijk geslapen, logisch, ze waren moe en het is hier heerlijk stil.

Om kwart over zeven zwaaiden we de laatste fietser uit en gingen wij ontbijten. Inmiddels hangen er twee wassen, gaan zo de derde en vierde aan de lijn, erg makkelijk als je de beschikking hebt over twee wasmachines, en zijn er twee badkamers spik en span. 
Mart is met de stofzuiger rond geweest en ik ga me bezig houden met de maaltijd van vanavond. Vroeg in de middag gaan we een hele lange siësta houden!Reacties

Pippa's Hus zei…
Wat hebben de mannen het goed bij jullie gehad! Enne lekker slapen vanmiddag! ;-) XX Esther
In de weer zei…
Kan een beetje met ze meevoelen, warmte, veel kilometers en cols ( maar ook afdalingen ) zwaar maar ook heerlijk om te doen.
En jullie, geniet van de siësta. Na al jullie werkzaamheden ook heerlijk om te doen.
Knappe prestaties, zowel van die mannen als van jullie!
Emie zei…
Wat zal het voor de mannen heerlijk zijn om bij jullie zo gastvrij onthaald te worden. Succes met dag twee en morgen een rustdag voor het team van Les Martes!
Marthy zei…
Eh....ik denk dat er morgen echt nog wat gedaan moet worden hier, Emie.
Sjoerd zei…
Als ik zo verwend zou worden...
Vlimbouter zei…
Dat hebben jullie prima gedaan. En dat middagdutje hebben jullie dubbel en dik verdiend.
Ik ben een morgenmens en vind het fijn om op tijd te beginnen ´s morgens en vooral als het zo warm is ´s middags lijkt me een pauze daar onder die boom van jullie heerlijk 😀
huis tjokvol zei…
knap hoor van de mannen,en knap dat jij alles voor elkaar krijgt om voor alles te zorgen,zet hem op allemaal