Ondanks de sores toch een warm gevoel

Dozen vol met wandelkaarten heb ik. Daarbij boekjes en mapjes waar leuke routes in beschreven staan, alles verzameld in de vijfentwintig jaar dat we het huis hier hebben. Ik hoefde maar een nieuw wandelboekje in een winkel te zien liggen of ik stond er al in te neuzen of het wat voor mij was. 

Sinds we de GPS gebruiken is dat wat minder geworden want ik haal nu bijna al mijn routes van internet. Alleen wordt dat wat moeilijk als je even geen internet hebt dus toch maar weer een mapje met routes erbij gehaald uit mijn voorraad. Terwijl ik daar mee bezig was zag de man het lichtje op de router van rood naar groen springen en hoera, we hadden weer internet en telefoon. 

Als je het zo'n dag of vier zonder moet doen merk je eigenlijk dat dat bijna niet meer kan. Bankzaken, contact met onze huurders en andere  belangrijke zaken via de mail en dan niet te vergeten mijn dagelijkse blog. Ik mocht gelukkig deze week even een uurtje in het gemeentekantoortje van St. Julien du Gua gebruik maken van het internet, daar was ik aardig mee gered. 
En nu maar hopen dat alles weer normaal zijn ding blijft doen, ik maakte zelfs al mensen ongerust. Blogvriendinnen die appte of alles goed met me ging. Het moet niet gekker worden maar het gaf me wel een warm gevoel.

Reacties

 1. Gelukkig, je bent er weer. Ja, gek hè, je merkt meteen, dat er iets is, als je zo'n dagelijks blog hebt. Afstand doet er niet meer toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij bloggers bouwen toch iets op met onze lezers blijkbaar.

   Verwijderen
 2. Gelukkig alleen maar geen internet, dat was een opluchting!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik ooit ga stoppen met bloggen ben ik bijna wel verplicht me af te melden anders komt er hier en daar wat onrust. Maar ik ga nog niet stoppen, hoor.

   Verwijderen
  2. Ja, die dagelijkse blog werd gemist.
   En leuk , zo’n stapel boekjes en kaarten. Is er in al die jaren veel veranderd? Wandelpaden verdwenen of juist bijgekomen ?

   Verwijderen
  3. Er komen steeds meer wandelpaden bij, Mieke en ze worden goed bijgehouden.

   Verwijderen
 3. Als het internet werkt dan komen we.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, kinderen en honden in de auto en rijden dan maar!

   Verwijderen
 4. Goed dat je opnieuw internet hebt.
  Papieren kaarten hebben toch ook hun charme, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is al wat ik schreef, ik zou doodgaan....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dood ga je niet zo gauw hoor Sjoerd. Het is ook wel weer lekker rustig, maar voor een paar dagen dan hè.

   Verwijderen
 6. Probleem opgelost??? gelukkig !!!! Ja - het is inderdaad bijna niet meer te missen dat internet. Het zorgt toch wel voor extra contactmogelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.