Dag 7 Mougas - A Ramallosa 18.7 km

Met dit uitzicht werden wij vanmorgen wakker. Alweer een mooie dag. We konden zo vanuit onze albergue het pad langs de kust weer op, alleen hadden we nog geen ontbijt gehad en horeca is hier dun gezaaid. Twee kilometer verderop, zei een man aan wie ik het vroeg en hij had gelijk.

 Terwijl wij buiten van onze koffie en warme croissant zaten te genieten kwamen de vijf Spaanse mannen voorbij lopen die we al vijf dagen telkens treffen. Er werd hartelijk gezwaaid en geroepen naar ons.

Vlak na de plek waar we ontbeten namen we een pad het  binnenland in. We stegen over een hele mooie route terwijl we zicht op zee bleven houden.


Dalend vanaf de heuvel kwamen we in Baiono, een prachtige plaats aan het water. De route loopt altijd langs een kerk, we zijn tenslotte pelgrims en hier stonden zelfs  twee kerken naast elkaar maar we konden in geen van twee een stempel bemachtigen. Dan even lekker zitten en wat eten, horeca genoeg  hier. 

Over een oude Romeinse brug lopen we A Ramallosa binnen. Dit is ook de plaats waar we gaan overnachten.
Onze overnachtingsplek, hospederia Pazo Pias. Het zag er zo deftig uit dat we er eerst aan voorbij liepen. Toch maar terug gegaan en een prima kamer gekregen.  In de receptie kwamen we al weer bekenden tegen en als we straks gaan eten ongetwijfeld nog meer.

Reacties

 1. Voelen jullie je ook pelgrims of meer wandelaars? Mooie route weer, zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me logisch dat als je allemaal hetzelfde doel het dat je elkaar steeds tegenkomt. Het lijkt me een echt mooie tocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie route met prachtige natuur. Jullie zijn nu op de helft gaat goegoed zo te zien groetjes uit het zonnige Exloo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik val misschien in de herhaling; maar wat prachtig allemaal weer. X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!

Lieve groet, Marthy

Als je met je Google account reageert hoef je niet te bewijzen dat je geen robot bent!
Zonder Google account? Dat kan gelukkig heel simpel zijn: gewoon even aanklikken dat je geen robot bent.