Doorgaan naar hoofdcontent

Zuiderzeepad Wijckel - Landgoed Kippenburg

 Het had zondagochtend vroeg wat gevroren maar de zon scheen en het was tintelend fris buiten. De avond ervoor hadden we in Sloten super lekker en gezellig zitten eten. We mochten de fietsen van de B & B waar we sliepen gebruiken om naar het restaurant te rijden, geweldige service.


Balk, alweer zo'n mooi plaatsje waar we door heen liepen. Het was er nog stil op straat en zo zonder auto's waan je je een eeuw terug.


Hadden we de vorige twee dagen veel door polders en over grasdijken gelopen, nu wandelden we het grootste deel van dit traject door bos waar ik probeerde paddenstoelen te fotograferen. Die foto's waren niet blogwaardig maar wel de foto die schoonzus Anja van mij nam.



Deze bank stond bij een drooggevallen vennetje, het was een heerlijk plekje volop in de zon en lekker in de luwte. De foto is genomen door een passerende Fries waar we een leuk gesprek mee hadden. Hij wist veel te vertellen.

Nog een foto van zo'n prachtige klokkenstoel op een oud kerkhofje aan de rand van het bos. De foto hieronder gaf me het ultieme herfstgevoel.


Reacties

Wij gaan eind van de week één of twee etappes lopen, maar van een ander pad. Ik krijg er zo'n zin in, als ik jouw foto's zie van jullie trip!
Marthy zei…
Het blijft heerlijk hè, dat wandelen, verveelt nooit. Weer nieuwe dorpen, steden en landschappen zien, je voelt je rijk.
In de weer zei…
Prachtig seizoen de herfst, mooi gefotografeerd Marthy.
Mooi wandelweer, mooie foto’s
Sjoerd zei…
Die klokkenstoel heeft voor mij een wat Japans tintje, wel heel erg mooi, zoals ook de rest van de foto's.
Annelies zei…
Nederland is toch ook wel erg mooi, hè! Die foto van Balk met die bomen weerspiegeld in het water: prachtig! En jullie treffen het met het weer: ik zie blauwe luchten!
Marthy zei…
Nederland is prachtig, Annelies en zeker die dag met al die mooie Hollandse luchten. Die foto die jij zo mooi vindt is gemaakt door schoonzus Anja, die van mij was mislukt.
De herfst, prachtig in beeld gebracht Marthy!