Doorgaan naar hoofdcontent

Een dagje Aubenas

 Zoon, schoondochter en twee ondeugende kleinkinderen zijn na het weekend van de camping vertrokken en logeren nog een paar dagen bij ons. Het was vandaag een regendag dus ik ging met Chris, Luuk en Saar naar Aubenas om wat te winkelen. We hebben er wat rondgekeken en een lekker broodje gegeten. Ik nam een foto in een mooi oud straatje en Saar stal natuurlijk op het laatste moment weer haar tong uit.Het lijkt wel of de grote supermarkten al direct na de zomersluiting van de scholen beginnen met allerlei schoolspullen te verkopen. Meteen als je binnenkomt staan al deze spullen voor je neus en er wordt ook druk van gekocht.

Dit vonden we wel heel erg grappig. Een volautomatisch machientje wat crèpes stond te maken. Heel leuk maar hoe ze nu verpakt gingen worden was ons niet helemaal duidelijk.

Reacties

Sjoerd zei…
En Luuk glunderde ernaast...
In de weer zei…
O ja Marthy, zo herkenbaar. Onze kleinkinderen hebben een periode gehad, dat ze bij de ander, twee vingers achter hun hoofd omhoog staken alsof ze hoorntjes hadden en lol dat ze dan hadden.
KnutzEls zei…
Zelfs prinsesjes steken hun tong uit. Nou en... Kinderen mogen dat toch?
miekequilt zei…
Heerlijk, die pennen en dat papier. Daar kan ik wel uren tussen rondlopen. En die twee kleinkinderen zijn schatjes.
Marthy zei…
Dan ben je altijd wat te vroeg, in Frankrijk, Mieke want vooral in augustus gaat het hier helemaal los wat betreft papier en pennen;-)
Bertiebo zei…
Lek zo'n dagje. Dat crepe- ding lijkt mij wel wat!
Marthy zei…
En dan op je eigen aanrecht?
Emie zei…
Lachen om die Saar.
Marthy zei…
Ja, dat is me er eentje.
Hoogst zelden maakte ik foto’s waar de jongens samen normaal op stonden
Onliemie zei…
Haha die Saar met haar tong! :-)