Doorgaan naar hoofdcontent

Lusthof

Gistermiddag ben ik weer bij mijn broer op bezoek geweest, we hebben veel over vroeger gepraat, over onze jeugd die zo fijn was.

Daarna heb ik in overleg met Mart besloten nog even naar Frankrijk te gaan, ik heb de trein besproken voor volgende week maandag. Vanuit Rotterdam naar Brussel en daarna de TGV naar Valence.

De foto's nam ik in Bovenkerk. Deze al wat oudere boerin werkt veel in haar tuin, het is een waar lusthof. Eigenlijk heeft ze twee tuinen, aan weerskanten van de boerderij ligt er een. Dit jaar heeft ze blijkbaar klaprozen gezaaid, er stonden er ontzettend veel, een vrolijk gezicht.


Reacties

Emie zei…
Wat fijn die gesprekken met je broer, goede herinneringen ophalen is een kostbaar cadeau. Wij hopen ook maandag weer terug te keren, we lopen weer synchroon. Goede reis!
Sjoerd zei…
Vooral ook een mooi tuinhuisje daar. Ik wens je alvast een fijne terugreis naar Frankrijk.
Lot zei…
Er zijn dit jaar overal heel veel klaprozen, was afgelopen week item op TV over. Zaden kunnen paar jaar liggen wachten tot het juiste moment.
Vlak naar de plek waar we wonen was 3 jaar geleden een enorm veld klaprozen voor de zadenkweek en er zijn er heel wat in onze tuin terechtgekomen.
Was ook erg mooi toen vaak stopten mensen om een foto te maken
Bertiebo zei…
Mooi dat je nog goed hebt kunnen praten met je broer, Marthy
Een ingewikkeld besluit om de lange reis weer te gaan ondernemen, maar het fijne gesprek met je broer is wel behulpzaam daarbij, denk ik.
KnutzEls zei…
Fijn dat je je broer nog kon spreken en herinneringen ophaalde.
Marthy zei…
Ik voelde me in een driedubbele spaagaat zitten Jeanne. Aan de ene kant mijn broer die zo slecht is en dan huis Frankrijk waar ik nodig ben en er speelt op de achtergrond nog iets anders mee. Ik heb mijn besluit nu genomen en de tijd zal uitwijzen of ik er verstandig aan gedaan heb.
In de weer zei…
Soms voelt het leven aan of je in een roller coaster bent beland.
Sterkte Marthy !
miekequilt zei…
Wat fijn dat je bij je broer was. Nu een mooie, lange reis voor de boeg. Maar dat deed je toch al eens eerder? Goede reis en bedenk: de keuze die je nú maakt, is voor nu de beste. En later... tja, gelukkig weet je nu niet hoe je hier later op terugkijkt. Dus gewoon doen wat en hoe je wilt.
Marthy zei…
Goed gezien, Toos.
Marthy zei…
Ik heb al veel vaker deze treinreis gemaakt en vind het beslist niet vervelend. Een goed boek en veel naar buiten kijken, heerlijk.
Margriet zei…
Goede reis naar Frankrijk!
willy zei…
goed dat je met je broer nog herinneringen kon ophalen Marthy

een goede terugreis gewenst

met de trein is da wel te doen
Janny zei…
Mooi dat je herinneringen op kon halen. Ik wens je een goede treinreis toe, lekker ontspannen.
Niet gemakkelijk allemaal. Sterkte met alles en alvast een goede reis naar Frankrijk toegewenst xxx