Dit gaat leuk worden

Nog even een blogpost er achteraan. Net als Els was ik al heel lang van plan om eens een bloggers-bijeenkomst te organiseren. De tijd die wij in Nederland doorbrengen heeft zijn grenzen en daardoor schoof ik het telkens op de lange baan, zo van volgend jaar weleens. Gelukkig zijn er snellere dames. Emie gooide spontaan een balletje op, Els haakte onmiddellijk aan en nu gaat het dus gebeuren. Kijk even op de blogs bij Emie en Els en aarzel niet om je op te geven. Dit gaat leuk worden, echt leuk!

Reacties

KnutzEls zei…
Zeker weten dat het !euk wordt. En ikhoop toch zo dat er nog watmeer bloggers aanhaken!
Ik heb er zin in!!! Komt allen!!
Sjoerd zei…
Helaas komt de datum en dag niet uit, anders was ik op de trein gestapt...
Marthy zei…
Ah Sjoerd, wat jammer. Jou zou ik er graag bij gehad willen hebben.
miekequilt zei…
Ik was heel graag gekomen, maar net die dag kan ik niet. Hopelijk wordt het een leuke dag en organiseren jullie er nog eens eentje. Veel plezier !!
Inge zei…
Ik vind het nu al leuk 😀
Marthy zei…
Dank je wel m Mieke maar jammer dat je niet kan komen. Is er toch geen klein kansje.....
Hmmmm ik weet niet, of ik dat wel leuk vind als ik heel eerlijk ben... In mijn dagelijks leven worstel ik al met al die contacten die ik moet onderhouden. Allerliefste vriendinnen, vriendinnen, kennissen, collega's, ex-collega's, oud-klasgenoten, ex-leerlingen, stads- dorps- en buurtgenoten.. Mijn eigen gezin, familie, verdere familie, schoonfamilie, handwerkvriendinnen, projectvriendinnen, streekdracht-kennissen.. eilandgenoten... poeh ik kan er gewoon niet meer mensen bij hebben om te leren kennen en iets mee te moeten! Maar: iedereen die dit leuk vindt vooral een heel gezellige dag gewenst met veel plezier!!!!!!
Elizabeth zei…
Dit kan echt heel leuk zijn! Vooral als de bloggers bij elkaar komen die elkaar ook steeds volgen en bij elkaar reageren... Ik zie het altijd maar als clubjes, groepjes... ook al mag iedereen reageren.
In 2012 heb ik ook een bloggerdag gehouden, toen nog in Sliedrecht. We waren met vijftien mensen en de dag vloog om!
Marthy zei…
Poeh, als ik dit zo lees kan ik begrijpen dat je hier geen behoefte aan hebt. Maar......is het verplicht al die contacten te onderhouden?
Marthy zei…
Wat leuk dat je dat organiseerde, kan me voorstellen dat die dag om vloog.