Vervolg wandeling Rochemaure

Zo'n beetje op het hoogste punt van onze wandeling van zondag stond dit mooie huis met daaronder een hele grote fruitkwekerij die hellingafwaarts ging zo ver we konden zien. Er was op sommige delen van de boomgaard de afgelopen tijd druk gesnoeid. Ik denk dat dit abrikozen waren maar het zouden ook perziken geweest kunnen zijn.

 
Staat daar op een prachtig plekje zomaar een stoel te wachten tussen de struiken. Wachtend op een voorbijganger natuurlijk die daar even van dat geweldige uitzicht gaat zitten genieten. Een kasteelruïne met daarnaast de huizen die erbij hoorden, de Rhônevallei en daarachter de oprijzende bergen, ik ben er maar even voor gaan zitten. 


Op onze weg naar beneden zien we nog restanten van verdedigingswerken en een mooi kerkje. Ondertussen wordt het weer steeds beter met veel blauw in de lucht. Tegen een muur in het zonnetje genieten we even na van onze wandeling, eentje die we onze gasten aan kunnen raden. Mooi oud plaatsje, goed aangegeven route en prachtige vergezichten, dat zijn bij ons de voorwaarden voor een prima wandeling.Reacties

 1. Jammer dat het er al weer op zit, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zulk soort wandelingen mogen van mij drie dagen duren.

   Verwijderen
 2. O, wat mooi toch... Heerlijk om daar te wandelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je ook gebruik maakte van de stoel. Zo zagen wij eens 2 stoelen op het strand van Öland, daar hebben we ook maar even naar de zonsondergang gekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij stond er echt voor op deze plek, Jeanette, dan moet je hem ook even gebruiken vind ik.

   Verwijderen
 4. Whahaaaaaaa die eetkamerstoel, die daar zomaar staat en jij gaat er gewoon op zitten kijken. Wij zagen eens een heel bankstel in het bos staan compleet met salontafel, maar dat was stukken minder leuk, want een of andere idioot had de moeite gedaan om het daar te gaan dumpen. Waarschijnlijk om de kosten van de gemeentewerf uit te sparen. Staatsbosbeheer mocht het opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is gewoon leuk, die stoel, maar wat jij beschrijft vind ik gruwelijk ergerlijk en je komt het nogal eens tegen, zowel in Frankrijk als in Nederland.

   Verwijderen
 5. Leuke foto van jullie. Nog zo fris als een hoendje en dat na zo’n wandeltocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, Toos wij wandelen zoals jullie fietsen, zonder al te veel moeite.

   Verwijderen
 6. Ik krijg gewoon heimwee als ik dit zie.... Ik moet toch een op zoek gaan naar het huis wat we eens op het oog hadden. Volgens mij heb ik daar nog een echte foto van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat me dat maar eens zien, Sjoerd. Ga ik voor je op zoek.

   Verwijderen
 7. Ik ben even niet mee, zitten jullie weeral in Frankrijk. Jullie boffen alweer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn even twee weken hier, Rob. Daarna zijn we weer een poosje in Nederland.

   Verwijderen
 8. Ruïnes, oude kerkjes, burchten...je mag me er dood mee gooien.
  Wat lief dat iemand de moeite genomen heeft daar een stoel neer te zetten. Op zo'n geweldige plek wil iedereen wel even zitten.
  Het mooiste heb je voor het laatst bewaard (-:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat, bedankt!
Wil je niet anomiem blijven klik dan bij REAGEER ALS op het kleine pijltje en selecteer een profiel. Als je een Google account hebt klik je daar op. Heb je dat niet dan klik je op naam/URL en vul je naam en eventueel je blog URL in.