Handig

Echt super handig vind ik deze vergrotende spiegel (3x) van de Hema. Als ik even een beetje mascara op wilde doen of mijn wenkbrauwen wilde bijtekenen zag ik het zonder bril niet zo goed meer in een gewone spiegel. Ik stond dan onhandig te prutsen met mijn gezicht zo dicht mogelijk bij de spiegel. Van de winter kocht ik deze spiegel en ik ben er nog iedere dag blij mee. 


Geen gedoe met lijm, achterop de spiegel zitten een paar zuignapjes en daardoor zit hij muurvast. Als je hem dan niet op de goede plek vindt zitten heb je het ding er zo weer af en op een ander plekje vastgezet. Ik heb natuurlijk wel een grote spiegel waardoor hij niet in de weg zit maar ook op een kleinere zal het wel wennen. Ik ga er nog eentje kopen voor het Franse huis. Waarom zou je het jezelf niet makkelijk maken?Reacties

Zeker handig en dat gewoon bij de Hema!
Wieneke zei…
Echt Hema :-) Maar ik ga er wel eentje halen, goeie tip Marthy!
Bertiebo zei…
Ja ik ga ook op zoek. Dank voor de tip
Marthy zei…
Haha, dat wordt een stormloop naar de Hema.
KnutzEls zei…
Die ga ik dus ook halen. Krijg je nog korting door al die blog op blog reclame.....🤗🤗🤗
Hup, op naar de Hema 😀
Elizabeth zei…
Naar zoiets ben ik nu juist op zoek! Nou ja, op zoek... we hadden het er een keer over.. In hotelbadkamers zie je soortgelijke spiegeltjes ook. Dus gewoon bij de Hema!
Anoniem zei…
Wat fijn dat je dit in beeld en onder de aandacht brengt!! Fijn dichtbij!
Marthy zei…
Ik zal ze eens even een mailtje sturen, Els;-)
Marthy zei…
Echt Heeemaaa.....
Sjoerd zei…
Gemak dient de mens, wellicht veroorzaak je wel een rage, ik ga er ook ene kopen...
Ton zei…
Kijk, hier heb ik wat aan. Zonder bril ben ik hopeloos verloren maar zelfs met kan ik het al nauwelijks meer zien of ik me goed heb geschoren. Op naar de HEMA dus
Marthy zei…
Mart gebruikt hem om zijn snor netjes bij te knippen.
Ageeth Mooij zei…
Goed idee! Dat had ik al veel eerder moeten doen :-)
Emie zei…
Ik heb een harmonika-uittrek-vergroot-spiegel. Héél prettig.
Ineke Jonker zei…
Dat is goed tip. Hi hi... ik doe ook maar wat als ik met potloodje in de weer ben. Deze wil ik ook!
Marthy zei…
Nu ik niet meer werk loop ik soms dagen met een bloot gezicht maar af en toe moet een mens er toch nog wat van zien te maken en dan is zo'n speigel een uitkomst.
Vlimbouter zei…
Oh, wat een schitterende tip! Dankjewel Marthy! Ik hoop dat ik hem in de Belgische Hema ook vind. Ik zag het zelf ooit in een hotel en vond het super-praktisch. Alleen had ik nog geen manier gevonden om me er ook zo eentje aan te schaffen. Bij deze ga ik eens een bezoekje brengen bij Hema.
Marthy zei…
Op de internetsite van Hema.be staat de spiegel. Je kan hem bestellen, laten bezorgen in het filiaal van je Hema, dan betaal je geen bezorgkosten. Ik krijg echt geen provisie;-)
Onliemie zei…
Super tip! Die wil ik ook!
Marthy zei…
Op naar de Hema!