Hergebruik

Ik heb begrepen dat het in een Nederland een koude maar stralende dag is, het is jullie gegund. Hier niet hoor, wel koud maar geen zon. Nou ja, het kan niet altijd feest zijn en voor morgen wordt die zon weer voorspeld. Geen zin in buitenwerk met die kou dus binnen aan de grote tafel met zicht op een knapperend houtvuur lekker zitten fröbelen. Door al dat ruimen van dozen met papier kom je veel tegen waar je leuke dingen mee kan doen. Er ligt nu weer een grote stapel mooie enveloppen die ik de komende weken ga vullen met blije post. Uit een boek van de kringloop scheurde ik prachtige prenten, bladzijden uit een Flow en andere tijdschriften werden gebruikt en ook in oude landkaarten ging de schaar.


Van Emie kreeg ik een oude wegenatlas van Frankrijk en laat nu mijn enveloppenmal precies op de bladzijden passen. Als dit allemaal geen hergebruik is weet ik het niet meer.Reacties

Ageeth Mooij zei…
Heerlijk, een fröbeldagje!
Dagje met leuke resultaten!
Oh wat zal dat voldoening geven, hergebruik van oud papier. Mooi Marthy.
KnutzEls zei…
Heerlijk werk om te doen.
In de weer zei…
Echt gezellig zo’n dag knutselen en inderdaad hier scheen de zon dus maakten we een lekker fietstochtje.
Emie zei…
Wat leuk zeg dat de Franse wegenatlas een nieuw leven krijgt.
Marthy zei…
Ik had oudste aan de telefoon en die vertelde van dat mooie weer. Groot gelijk om even de fiets te pakken, Toos.
Marthy zei…
En het ruimt ook weer een beetje op want een mens kan ook weleens teveel oud papier hebben;-)
Marthy zei…
En de restanten van mijn geknip gingen zo in de brandende kachel.
Marthy zei…
En ik kreeg ook nog zo'n mooie gekleurde kaart van de Ardèche van je. Daar heb ik ook nog plannen mee. Als het lukt laat ik het hier wel zien.
Elizabeth zei…
O, maar dit vind ik natuurlijk helemaal leuk!
Onliemie zei…
Mooie mal heb je ook. En prachtig die omslagen. Het doet me op slag zin krijgen om daar ook weer eens aan te beginnen. En dat vuurtje in de buurt? Ik hoor het van hier knetteren. Complete gezelligheid!
Sjoerd zei…
Ook binnen kun je je heerlijk vermaken...
Marthy zei…
Heerlijk om zo te zitten tuttebellen.
miekequilt zei…
Jouw opruimwoede werkt aanstekelijk. Ik ben al een paar dagen bezig met opruimen, papier sorteren en mappen vullen met gekregen( zelfgemaakte) post. Een heerlijk werkje en straks heb ik ook weer een berg enveloppen om te vullen. Je hebt idd een mooie mal.
Marthy zei…
Ik heb over de aanschaf van die mal toen wel even zitten hikken, Mieke, maar het werkt zo lekker dat ik er nooit spijt van hebt gehad.
Heerlijk om te doen, zo binnen bij de kachel!
Wat een gave enveloppenmal! Van al die mooie plaatjes word ik hebberig...