Doorgaan naar hoofdcontent

Een nieuw begin

Net terug van twee weken in het Franse huis beginnen we aan een nieuwe periode hier in Nederland. De post is doorgenomen, de auto is ondertussen leeggeruimd, er zijn al een paar wassen gedraaid en we beginnen fris en fruitig aan een nieuwe week in het Stolwijkse huis. Ondertussen is het nieuwe gedeelte van de Bovenkerkseweg afgerond, er is tijdens onze afwezigheid beplanting in de vakken gekomen.

Maar nu we er net aan gewend zijn geraakt om niet meer door zand te baggeren en over gaten te springen om ons huis te kunnen bereiken is de gemeente juist vanmorgen begonnen met een nieuwe fase in het plan om de bestrating van de dorpskern te vernieuwen. Nu gaan ze de andere kant op, richting Dorpsplein. De trottoirstenen zijn ondertussen al voor een groot deel weggehaald, ik kon nog wel over de rijweg lopen toen ik net boodschappen ging doen. Dit is dus precies de richting die ik het meest gebruik dus dat wordt afzien de komende tijd. Hopelijk gaan we een droge periode tegemoet wat het weer betreft. 

Ik tel in dit stukje al vier keer het woord nieuw dus komt deze blogpost wel in aanmerking voor de nieuwe opdracht van de rubriek van Els, 'Stuur een foto'.  Els is een poosje gestopt met deze rubriek maar net weer begonnen en ik vind het wel leuk om weer mee te doen. Altijd spannend om iedere week de nieuwe opdracht af te wachten en dan te kijken of je daar wat mee kunt.

Reacties

Leuk om zo ieders persoonlijke invulling van dit thema te zien. De mijne staat al klaar voor publicatie morgen. Drie keer raden waar dat over gaat.
Marthy zei…
In ieder geval over een nieuw begin, waar wat dat dan mag zijn.....misschien wel een nieuw fototoestel?
Jouw bijdrage is ook goed!
Sjoerd zei…
Als winkelier wordt je toch niet vrolijk van deze beelden...
Marthy zei…
Daar heb je helemaal gelijk in, Sjoerd.
Het moet eerst een rommel worden voordat het opknapt maar leuk is anders.